Hoćeš da gledaš Partizan i Zvezdu? Ne moraš da tražiš "stream"! Arena Cloud donosi "večiti derbi" uživo! (VIDEO)

20.12.2023

09:55

0

Autor: 24sedam

Danas na stadionu Humskoj novo izdanje najveće utakmice sprskog klupskog fudbala

Hoćeš da gledaš Partizan i Zvezdu? Ne moraš da tražiš "stream"! Arena Cloud donosi "večiti derbi" uživo! (VIDEO)
Copyright TV Arena sport

Bliži se novi fudbalski "večiti derbi".

Danas od 18.00 časova Partizan će dočekati Crvenu zvezdu na stadionu u Humskoj.

Svaki okršaj najtrofejnijih srpskih klubova je posebna priča i nosi borbu za bodove, ali i prestiž. Jer pobeda nad večitim rivalom je vrednija od svake druge.

Uz to, oba tima su završila takmičenje u Evropi, Partizan znatno ranije, a Zvezda prošle nedelje protiv Mančester sitija, pa će ovaj meč imati veliki značaj na krajnji ishod o šampionu Superlige, pošto su se beogradski timovi opet izdvojili od ostalih.

Ovaj okršaj ekipa Igora Duljaja i Baraka Bahara dočekujemo u specifičnoj situaciji. Nije odigran kada je planirano, pa će duel u Humskoj označiti i kraj kalendarske godine u Superligi. Takođe, dodatnu "težinu" daje i podatak, da je Zvezda kao branilac titule sada prva na tabeli i ima dva boda više od Partizana.

Crveno-beli su prvo uspeli da se po bodovima izjednače sa najvećim rivalom koji je izgubio u Nišu. Zatim je u subotu Zvezda pobedila u Subotici, a Partizan remizirao sa Kragujevčanima. I tako smo došli do novog poretka na tabeli, po kojem tim iz Ljutice Bogdana ima 46, a ekipa iz Humske 44.

I ko ne bude bio na stadionu u Humskoj, imaće priliku da sva dešavanja isprati na najbolji mogući način.

Reč je o Arena Cloud-u, vrhunskom rešenju za gledanje utakmice uživo.

TV Arena sport
 

I za to nećete morati da budete uz televizor, pošto postoji pogodnost gledanja utakmice sa bilo kog mesta, obezbeđujući da navijači ne propuste nijedan bitan momenat ovog istorijskog rivalstva.

Postoji još jedna opcija

Tu je i opcija Highlights, tako da dok traje utakmica odmah u realnom vremenu, svaki gol, šansa ili akcija je na korisnikovom mobilnom uređaju. Ova opcija je jedinstvena u regionu, pa gledaoci mogu da uživaju u najzanimljivijim delovima meča u realnom vremenu.

TV Arena sport
 

Isto tako, uz Arena Cloud paket, gledaoci imaju pristup skraćenoj verziji meča i ona je dostupna za gledanje odmah posle završetka. Tako da je ovo savršeno za sve one koji žele da pregledaju bitne trenutke ili za navijače koji su možda propustili događaj uživo.

I još jedna pogodnost, a to je lak pristup, pošto je paket veoma lako kupiti, i samim tim pristupiti svim pogodostima na Arena Cloud-u.

Dakle, vaše je samo da uživate, a koji će rezultat biti, znaćemo večeras, nešto pre 20 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike