Misle na budućnost: Talentovani fudbaler u Zvezdi do 2027. godine!

17.12.2023

10:33

0

Čim je napunio 18 godina, produžio ugovor sa crveno-belima

Misle na  budućnost: Talentovani fudbaler u Zvezdi do 2027. godine!
Copyright FK Crvena zvezda

Mladi fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković u suboru 16. decembra je napunio 18 godina, a u nedelju je produžio ugovor sa voljenim klubom na još četiri godine.

 - Ponosan sam zbog produžetka ugovora i zahvalio bih se upravi kluba, kao i treneru na ukazanom poverenju. Nadam se da im to odnosom prema radu, ali i igrama na terenu vraćam. Sigurno je da sam mnogo zreliji kao igrač i čovek u odnosu na jul kada sam prethodni put potpisivao ugovor sa Zvezdom. Mnogo sam napredovao, i zahvalnost tome dugujem starijim saigračima iz prvog tima koji su me odlično prihvatili. Ipak, i tada, kao i sada, imam samopouzdanje, verujem u sebe još više, usled tog iskustva igranja u prvom timu, pa i Ligi šampiona. Nisam još uvek ni svestan toga da sam protiv igrača koje sam do skora gledao na televiziji sada igrao. No, sem poštovanja ništa drugo nisam imao za njih. Na terenu bez straha i uvek borba za Zvezdu - istakao je Nedeljković.

Mladi fudabaler je posebno istakao da mu je važna podrška porodice, a posebno je nekog apostrofirao.

- Zahvalio bih se i mojoj porodici, roditeljima, bratu i sestri. Izdvojio bih starijeg brata Lazara, mislim da sam sa njim najviše povezan i on je neko na koga se ugledam u životu. Što se tiče želja, one su jasne - pobeda u derbiju i dupla kruna na kraju sezone - podvukao je Nedeljković.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela ističe da je veoma važno za klub da su produžili ugovor sa talentovanim fudbalerom.

- Veoma je važan Nedeljkovićev potpis za nas, jer uvek napominjemo da nam je drago kada neko ko je prošao Zvezdinu školu obnovi ugovor i dobije novo poverenje kluba. Kosta je prošle godine u ovo vreme nastupao za omladince, a zatim prešao u Grafičar. Tokom ovog leta je priključen prvom timu i već je odigrao veliki broj utakmica u prvenstvu i Ligi šampiona, te zaslužio novi ugovor. Nadam se da će u Zvezdi ostati dugo, a meni je drago što smo konačno iz Omladinske škole dobili pravog desnog beka. To je deficitarna pozicija, a Kosta je pokazao da ima kvalitet da bude vrhunski desni bek koji će Zvezdi i srpskom fudbalu dugo godina biti oslonac. Milina je bila gledati ga na terenu kako sa velikim samopouzdanjem i hrabrošću preuzima odgovornost u tim godinama. To se retko sreće. Svi imamo posebna osećanja kada su Zvezdina deca u pitanju, a siguran sam i to Kosta oseća kada su u pitanju klub i navijači, te da će još dugo godina biti naš važan igrač - rekao je Mrkela. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike