Ne znate kako da gledate večiti derbi? Arena vam nudi sjajno rešenje

16.04.2022

15:00

0

Jednokratni paket košta 3,99 evra

Ne znate kako da gledate večiti derbi? Arena vam nudi sjajno rešenje
IMG_20220227_182829 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Fudbalski večiti derbi jedan je od omiljenih sportskih događaja u Srbiji, a ukoliko niste u prilici da sa stadiona bodrite svoj tim, Arena Cloud ima rešenje za vas.

Naime, Arena Cloud prvi put na tržištu omogućava korisnicima da prate utakmice bez potpisivanja ugovora ili plaćanja mesečne pretplate.

Ovaj večiti derbi može odlučiti šampiona, s ozbirom na to da Crvena zvezda trenutno ima 81, a Partizan 79 boda, te je euforija kod navijača na znatno višem nivou.

Kako ne biste ostali uskraćeni još jednog sportskog spektakla, Arena Cloud nudi rešenje.

Kupovinom jednokratnog paketa po ceni od 3,99 evra, svim korisnicima na teritoriji Srbije, je omogućen pristup Arena Premium kanalima za vreme trajanja utakmice. Sve što je neophodno je da se na mobilnoj aplikaciji kupi "karta" i već od 17 sati možete pratiti prenos sa stadiona Rajko Mitić, pa sve do kraja programa sa Zvezdinog terena.

Printscreen/TV Arena sport
 

Arena Cloud je dostupna kako na mobilnim telefonima, tako i na računarima i podržanim Smart TV uređajima. Ukoliko želite da uživate u potpunom sportskom sadržaju, koji uključuje utakmice Lige Šampiona, Lige Evrope, Serie A, La lige, Ligue 1, kao i najbolje regionalne košarkaške AdmiralBet ABA lige ili najbolje svetske košarkaške NBA lige, u ponudi su i Silver i Gold paket koji otključavaju sav sadržaj poptuno neograničeno.

Neophodno je napomenuti da na Arena Cloud od avgusta stiže i Premier liga, najjače fudbalsko klupsko takmičenje.

Arena Cloud televizija dostupna je svim korisnicima u regionu i to bez ugovorne obaveze, uz mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama. Kupovina paketa se vrši kroz mobilnu aplikaciju, a nakon toga korisnici mogu da se loguju i na druge uređaje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike