Zvezda se pohvalila, a ima i čime! Mijatović je blago koje treba čuvati i negovati, oborio je rekord Dejana Stankovića!

17.12.2023

15:55

0

Autor: G. F.

Sa tri gola Spartaku postao je najmlađi strelac het-trika u crveno-belom dresu

Zvezda se pohvalila, a ima i čime! Mijatović je blago koje treba čuvati i negovati, oborio je rekord Dejana Stankovića!
Jovan Mijatović - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u dobrom raspoloženju dočekuju večiti derbi.

Savladali su Spartak u Subotici sa 4:!, a tri gola poslao je sjajni mladi napadač Jovan Mijatović. Time su se pohvalili i crevno-beli na zvaničnom sajtu.

- Crvena zvezda ima dosta razloga da se diči momcima iz Omladinske škole, koji iz utakmice u utakmicu oduševljavaju celokupnu zvezdašku javnost. Iako je po godinama omladinac, talentovani Jovan Mijatović se u stilu najboljih napadača nosi sa seniorskim fudbalom i ne samo to, momak rođen 2005. godine je pokazao da je zreo da direktno donosi pobede crveno-belima. Upravo to je potvrdio i u Subotici kada je protiv Spartaka postigao tri gola i ostavio iza sebe legendu kluba - Dejana Stankovića koji je do juče bio najmlađi strelac het-trika na prvenstvenim utakmicama u Zvezdinom dresu.

Mijatović je sa 18 godina, pet meseci i pet dana oborio rekord nekadašnjeg trenera našeg kluba i najmlađeg kapitena - Dejana Stankovića koji se nalazio na prvoj poziciji od utakmice sa Budućnosti. Sada već davnog 17. maja 1997. godine Crvena zvezda je savladala podgorički tim sa 4:1, a het-trik sa 18 godina, šest meseci i šest dana je postigla tada Zvezdina uzdanica - Dejan Stanković.

 

 

Na kraju crveno-beli ističu da od mladog napadača očekuju velike stvari u budućnosti.
 
- Nema nikakve sumnje da naš klub ima svetlu budućnost, imajući u vidu kakve talente poseduje, kao i da Jovana Mijatovića očekuje velika karijera, ali i brojni golovi u kojima će zaljubljenici u crveno-bele boje uživati u narednom periodu, nadamo se već na večitom derbiju koji se igra u sredu od 18 časova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike