Hrvati iznenađeni slikom sa Marakane! Kovačić izlazi sa terena, a šta rade navijači?

14.12.2023

13:47

0

Autor: A. S.

Očigledno su očekivali drugačiji scenario

Hrvati iznenađeni slikom sa Marakane! Kovačić izlazi sa terena, a šta rade navijači?
Kovačić u duelu sa Kangom - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Mančester sitija odigrali su sinoć na Marakani poslednji meč u grupnoj fazi Lige šampiona. Aktuelni šampioni su slavili sa 3:2 i sa prvog mesta se plasirali u osminu finala, dok su crveno-beli okončali nastup u Evropi za ovu sezonu.

Nastup na Marakani upisao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, a tamošnjim medijima bila je čudna reakcija navijača na punom stadionu.

Naime, jučerašnji susret je prošao bez trzavica i incidenata. Takođe, ni Kovačić, a ni Joško Gvardiol koji je bio na klupi, nisu bili podvrgnuti bilo kakvim ružnim potezima navijača ili bilo koga od učesnika, što je očigledno iznenadilo i javnost u Hrvatskoj.

Tamošnji mediji su preneli da, u momentima izlaska veznog fudbalera iz igre, nije bilo zvižduka sa tribina.

Očigledno su tamošnji mediji očekivali drugačiji scenario. "Indeks" piše da su se čuli tek sporadični zvižduci, ali bez uvreda i negodovanja prema fudbaleru Mančester sitija. 

Portal "24 sata" navodi da je Kovačić dobijao zvižduke tokom meča, ali i oni ističu da toga nije bilo dok je izlazio iz igre.

Sportisti očigledno žele da prošlost ostave tamo gde joj je i mesto, pa je tako o Beogradu i meču sa Crvenom zvezdom, pohvalno govorio i Joško Gvardiol, koji je na kraju crveno-belima poželeo sreću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike