Zvezda je ove godine najviše prikazala: Mrkela zadovoljan učinjenim u Ligi šampiona - Postavili smo ciljeve!

14.12.2023

13:29

0

Autor: A. S.

Sportski direktor kluba sa Marakane pohvalio je u kom smeru se kreće ekipa

Zvezda je ove godine najviše prikazala: Mrkela zadovoljan učinjenim u Ligi šampiona - Postavili smo ciljeve!
Mitar Mrkela - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ovogodišnje učešće u Ligi šampiona okončali su u grupnoj fazi, sa jednim osvojenim bodom iz meča sa Jang Bojsom, ali kada se sve preračuna imaju i dosta razloga da budu zadovoljni.

Sportski direktor kluba sa Marakane, Mitar Mrkela, nakon tesnog poraza od Mančester sitija sa 3:2, gostovao je na K1 televiziji i izneo svoje impresije o nastupu u takmičenju.

- Ovo je naše treće takmičenje u Ligi šampiona. U prvom smo osvojili četiri boda, u drugom tri, a sada jedan. Ako uporedimo ta tri učešća, mislim da smo ove godine najviše pokazali, iako smo osvojili najmanje bodova. Igrali smo dobar fudbal, postavili smo neke ciljeve, a to su da budemo brži, da budemo mlađi i da budemo konkurentniji u utakmicama Lige šampiona. U svim tim aspektima smo bili dosta dobri – rekao je Mrkela gostujući na televiziji K1.

Mrkela je potom dodatno pojasnio:

- Primili smo najmanje golova, 15. Prve godine smo primili 17, druge 20 golova. Dali smo najviše golova, sedam, a prethodno tri, odnosno četiri. Svi parametri pokazuju da smo bili dobri, izuzev rezultatskog aspekta, gde nismo osvojili dovoljan broj bodova, a mogli smo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike