Zvezdin sever je poslao jasnu poruku Dragoviću i drugovima: Najskuplji, a loše igrate! (VIDEO)

22.10.2023

06:58

0

Autor: A. Š.

Navijači srpskog šampiona nisu zadovoljni partijama koje njihovi mezimci prikazuju ove sezone u Superligi Srbije

Zvezdin sever je poslao jasnu poruku Dragoviću i drugovima: Najskuplji, a loše igrate! (VIDEO)
Fudbaleri Crvene zvezde posle meča sa Javorom - Copyright MN Press

Posle odbranjene duple krune i istorijskog direktnog plasmana u Ligu šampiona, navijači Crvene zvezde s punim pravom su očekivali iskorak kluba u svakom smislu, a ponajviše igračkom.

Stigao je, kao garant za tako nešto, izraelski strateg Barak Bahar, za njim kao na traci nekoliko zvučnih i, za srpske uslove, veoma skupih pojačanja…

Ali, očekivanja su izneverena… Posle 12. kola Superlige, Crvena zvezda zaostaje za liderom i najvećim rivalom Partizanom četiri boda, uz već dve izgubljene utakmice i nekoliko na kojim su pobede u bukvalnom smislu iščupane na individulani kvalitet, uglavnom Mirka Ivanića…

Tako nešto viđeno je i u subotu uveče na najvećem srpskom stadionu. U predvečerje meča 3. kola Lige šampiona u Lajpcigu, crveno-beli su dočekali Javor i za 90 i kusur minuta s onim što su prikazali na terenu propisno iznervirali svoje pristalice.

To im je odmah posle meča jasno i poručeno. Iako su slavili (3:2), govor tela Dragovića i drugova dok su stajali ispod severne tribine i slušali šta navijači imaju da im kažu, jasno je govorio da im sve to nije nimalo prijatno, a jedna od glavnih poruka severa glasila je:

- Najskuplji, a loše igrate!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike