Hrvati: Zvezdini navijači napravili čudo na Marakani! Savršeno kopirano remek-delo jednog od najvećih slikara!

05.10.2023

09:36

0

Autor: D. P.

Koreografija ispred igre u izveštajima

Hrvati: Zvezdini navijači napravili čudo na Marakani! Savršeno kopirano remek-delo jednog od najvećih slikara!
Koreografija "delija" - Copyright MN Press

Hrvatski portal Index objavio je izveštaj sa Marakane u kome dominirao ono što su "delije" napravile pred početak utakmice sa Jang bojsom.

Ispod naslova "Delije izvele čudo. Pogledajte Van Gogovo remek-delo preko Marakane", popularni portal opisuje kako je izgledala koreografija navijača Crvene zvezde, koja je prostirala duž četiri tribine:

- "Delije", navijači Crvene zvezde, izveli su koreografiju o kojoj priča svet. Dok su istočna i zapadna tribina stadiona Rajko Mitić bile obojene u crveno i belo, "delije" su pred 50.000 gledalaca na Makarani, preko njezine severne tribine, razvili koreografiju koja predstavlja čuvenu sliku Vinsenta Van Goga iz 1899. zvanu "Zvezdana noć" - piše "Index" i nastavlja:

 

- Navijači Zvezde savršeno su kopirali remek-delo jednog od najvećih slikara pomoću 50.000 najlona. Ispod njihove reprodukcije Van Goga su preko ograde razvukli poruku: "Ovo je noć smelih, ovo je noć hrabrih!"

"Jutarnji list" se ograničio na dešavanja na terenu i piše u naslovu "Zvezda se u zadnjim minutama spasila na Marakani", a "Slobodna Dalmacija" u tekstu "Zvezda je u finišu utakmice spasila bod, iz lože ih je bodrio važan gost, nikad nije skrivao da je njihov navijač" jasno stavlja do znanja čitaocima da je sinoć na tribinama bio i teniski šampion Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike