Delije pozivaju navijače: Da pokažemo igračima kako treba da se bore za naš klub!

20.10.2023

10:37

0

Autor: A. S.

Crveno-belima je cilj da ohrabre ekipu pred gostovanje Lajpcigu

Delije pozivaju navijače: Da pokažemo igračima kako treba da se bore za naš klub!
Marakana - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Fudbaleri Crvene zvezde u 12. kolu Superlige dočekuju ekipu Javora i ciljaju nova tri boda, kako bi ostali u trci za novu šampionsku titulu.

Nakon reprezentativne pauze, ponovo će se najbolji domaći fudbal igrati i na stadionu Rajko Mitić, a duel sa Ivanjičanima zakazan je za subotu, od 18.30.

Uoči ovog duela, najverniji navijači crveno-belih, rešili su da upute poziv svim Delijama, naročito onima iz Beograda, da svi zajedno pruže podršku ekipi i ohrabre ih pred meč sa Lajpcigom u Ligi šampiona.  

- Delije i Zvezdaši, naš klub očekuje u subotu nastavak borbe za odbranu prvenstva. Igramo sa Javorom iz Ivanjice na našem stadionu od 18:30 časova. Jako je bitno da pobedimo i da ubeležimo 3 nova boda ali je isto tako bitno i da dođemo u velikom broju i da našim igračima damo dodatnu snagu za meč u Ligi Šampiona, koji igramo par dana nakon utakmice sa Javorom. Broj sezonskih je odavno premašio pet cifara. Očekujemo da se ti najverniji pojave i da se probudi malo Beograd. Unutrašnjost već daje maksimum od svojih mogućnosti. Red je da napravimo lep iskorak u brojnosti u subotu i pokažemo igračima kako treba da se bore za naš klub, da im damo putokaz koji treba da slede. Budimo primer onoga šta je Zvezda! Subota 18:30 časova! Vidimo se na Marakani! - navodi se u saopštenju navijača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike