Delije se poklonile kosovskom heroju! Srpska trobojka u dimu i parola od koje se ježi svaka pora na koži! (FOTO/VIDEO)

30.09.2023

19:02

0

Autor: 24sedam

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde na svoj način odale počast tragično preminulom drugaru sa tribine Stefanu Nedeljkoviću

Delije se poklonile kosovskom heroju! Srpska trobojka u dimu i parola od koje se ježi svaka pora na koži! (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/24sedam

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde na svoj način su odale počast tragično preminulom drugaru sa severne tribine Stefanu Nedeljkoviću (31). Podsetimo, nesrećni mladić ubijen je nedavno na Kosovu u sukobu sa tamnošnjom policijom, a kako je bio vatreni navijač crveno-belih „delije“ su iskoristile prvi susret po tragičnom događaju da iskažu poštovanje za žrtvu koju je njihov drugar podneo.

Sever je večeras, na utakmici 10. kola Superlige protiv niškog Radničkog, 31 minut gledao meč u potpunoj tišini, simbolično zbog godine u kojoj je Nedeljković izgubio život, a onda je iz „kopa“ zagrmelo „Nedeljković Stefan“!

24sedam/Pavle Knežević
 

Već tada se prisutnima verovatno koža naježila, ali bio je to samo uvod u koreografiju koju su Zvezdini navijači pripremili u znak sećanja na tragično natradalog druga.

Uz parolu „Još rađaju majke Obiliće“ na kraju koje je stajala Stefanova slika sa raširena tri prsta, preko severa su počeli da se šire dimovi u bojama srpske trobojke, a sve je pratila pesma navijača „Spremte se, spremte četnici“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike