Piksi posle prvog treninga već napravio rez! Tandem je prekomandovan

10.10.2023

07:20

0

Autor: D. N.

Orlovi se spremaju za kvalifikacione utakmice sa Mađarskom i Crnom Gorom

Piksi posle prvog treninga već napravio rez! Tandem je prekomandovan
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Biće u fudbalskoj reprezentaciji Srbije, ali ne u seniorskoj kako je prvobitno bilo planirano, već u mladoj. Selektor Dragan Stojković Piksi prvo je pozvao Stefana Mitrovića i Mihajla Ilića, ali ih kasnije "prosledio" kolegi Dušanu Đorđeviću.

- Na spisku selektora Dragana Stojkovića za utakmice protiv Mađarske i Crne Gore nalaze se i dva momka koja nastupaju u Super Ligi Srbije, Stefan Mitrović i Mihajlo Ilić.

Prvotimci "večitih rivala" odradili su u ponedeljak uveče trening sa A timom u Staroj Pazovi, a odmah zatim stavili se na raspolaganje strategu mlade reprezentacije Dušanu Đorđeviću za važne mečeve protiv Engleske i Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

FSS
 

Stojković je po završetku treninga obavio razgovor sa dvojicom momaka koji su budućnost srpskog fudbala, poručio im da na njih najozbiljnije računa u narednom periodu i obrazložio zašto su u ovom trenutku potrebniji svojim vršnjacima iz selekcije do 21 godine.

Podsetimo da su Orlići na startu kvalifikacija pobedili Azerbejdžan sa 2:0, a upravo su Mitrović i dvostruki strelac Ilić bili među glavnim protagonistima u redovima naše reprezentacije - objašnjeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Podsetimo, Stojković je na konferenciju u Staroj Pazovi govorio pohvalno o Iliću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike