Srbija ili Švajcarska?! Dvojica fudbalera Jang bojsa i dalje imaju šanse da postanu "orlovi"

05.10.2023

08:06

0

Autor: D. N.

Navijači u Srbiji imali su priliku da ih vide na delu

Srbija ili Švajcarska?! Dvojica fudbalera Jang bojsa i dalje imaju šanse da postanu "orlovi"
Jang bojs - Copyright MN Press

Posle remija sa Crvenom zvezdom, sa srpskim novinarima su razgovarala i dvojica fudbalera Jang bojsa. Pošto su "naše gore list", Filip Ugrinić (strelac jednog gola) i Darian Maleš su pričali na srpskom, a i jednom i drugom postavljena su pitanja da li postoji šansa da zaigraju i za reprezentaciju Srbije.

- Postoji želja da igram za Srbiju. Ništa nisam čuo zasad, Švajcarska se javila. Videćemo kako će da ispadne. Nije samo na meni, treba interes sa obe strane. Zasad je interes pokazala samo Švajcarska… - kazao je između ostalog Ugrinić čiji su roditelji iz Aleksandrovca.

MN Press
 

Za sada je igrao za mlađe selekcije Švajcarske, pa je sve otvoreno kada je reč o A timovima. Nada situacija nije mnogo jasnija ni u slučaju Maleša.

Pre 22 godine je rođen u Švajcarskoj, a roditelji su mu poreklom iz Bosne i Hercegovine. Nedavno se spekulisalo da bi mogao da se nađe na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

MN Press
 

- Situacija je takva da sam igrao za Jang bojs protiv Crvene zvezde. I te stvari ne bih da komentarišem - izbegao je Maleš direktan odgovor na pitanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike