Vlahović otpao sa spiska! Piksi potvrdio navode Italijana - Znao sam to još prošle nedelje!

09.10.2023

12:41

0

Autor: A. S.

Srbija će biti oslabljena, nema naknadnih poziva

Vlahović otpao sa spiska! Piksi potvrdio navode Italijana - Znao sam to još prošle nedelje!
Piksi i Vlahović - Copyright MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je danas konferenciju za medije, uoči kvalifikacionih mečeva sa ekipom Mađarske i Crne Gore, za Evropsko prvenstvo.

Ranije danas, italijanski mediji su objavili da Dušan Vlahović neće moći da se odazove pozivu, zbog problema sa leđima, o čemu je selektor prvo i govorio.

- Vlahović je otpao sa spiska zbog bolova u donjem delu leđa. Imali smo tu informaciju još prošle nedelje, bio sam u kontaktu sa njim, onda i naš doktor sa njihovim doktorom i njime lično, tako da on neće biti na spisku - rekao je odmah na početku selektor Srbije.

Kako je kasnije naveo Piksi, zamene za napadača Juventusa u ovom momentu neće biti, već će ekipa raditi na nekim drugim, taktičkim, stvarima.

- Razmišljam već mesec dana o ovoj utakmici i sva moja koncentracija je usmerena na taj meč. Da li menja planove ili ne, morate da bude svesni da niko ne voli kada su mu igrači povređeni. Tako smo imali u Bugarskoj kada su trojica bila povređena što je bilo negativno po nas i to morate da prihvatite na kraju - rekao je Stojković, pa dodao:

- U ovom trenutku kada Vlahović nije igrao za Juventus naravno da si kao trener zabrinut, pa onda prođe jedna, druga nedelja i shvatiš da ga nemaš. Neće biti poziva drugim igračima i ono što mene raduje je da ćemo imati malo više vremena da radimo na nekim taktičkim stvarima. Kako treba da izgledamo, kako da se ponašamo, tako da iskoristćemo to vreme da se ekipa uigra i da neke principe u taktičkom smislu imamo čistu viziju i poruku kako treba raditi.

"Orlovi" će u subotu gostovati Mađarskoj, a tri dana kasnije će u Beogradu biti domaćin Crnoj Gori.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike