Ćabi Alonso je novi trener Reala! Bildova ekskluziva dobila potvrdu od najpouzdanijeg izvora u Španiji!

25.09.2023

22:54

0

Autor: A. Š.

Karlo Anćeloti na kraju sezone preuzima reprezentaciju Brazila, a na njegovo mesto seda nekadašnji reprezentativac Španije i vezista Kraljevskog kluba

Ćabi Alonso je novi trener Reala! Bildova ekskluziva dobila potvrdu od najpouzdanijeg izvora u Španiji!
Karlo Anćeloti i Ćabi Alonso - Copyright Profimedia

Početkom leta „Bild“ je plasirao ekskluzivu da će Ćabi Alonso biti naredni trener madridskog Reala. Već tada je moglo da bude jasno da se nešto ozbiljno kuva, pošto je ugledni nemački list jedan od najpouzdanijih izvora, pogotovo ovako velikih, informacija, a večeras je ona dobila potvrdu i sa njegovog španskog pandana.

Ugledna „Marka“, preciznije njen radio, samo je objavio da su Florentino Perez i njegovi saradnici procenili da je Alonso spreman za najveći izazov u trenerskoj karijeri i da će od leta biti novi šef struke „kraljevskog kluba“.

Nije nikakva senzacija to što u Realu već sada razmišljaju o novom treneru. Prekaljeni vuk Karlo Anćeloti na kraju sezone završava na neodređeno vreme sa klupskim fudbalom jer preuzima reprezentaciju Brazila, a već sada je izvesno da će na njegovo „užareno“ mesto sesti sadašnji strateg Bajera iz Leverkuzena.

Ukoliko se ne dogodi neka senzacija, a sudeći po medijskim gigantima koji su plasirali informaciju o Alonsovom angažmanu u Realu to je sasvim izvesna stvar, biće to povratak nekadašnjeg sjajnog veziste na „Bernabeu“, gde je u mlađim kategorijama Reala i počeo trenersku karijeru, pre nego što je preuzeo brigu o B timu Real Sosijedada i buma koji od prošle godine pravi sa „farmaceutima“ iz Leverkuzena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike