Ederson se izlanuo, zna se ko je novi selektor Brazila! Golmanu Mančester sitija sve ispričala tri zemljaka iz Reala!

22.03.2023

16:24

0

Autor: G. F.

Nije zvanično, ali je veoma izvesno da će biti baš tako

Ederson se izlanuo, zna se ko je novi selektor Brazila! Golmanu Mančester sitija sve ispričala tri zemljaka iz Reala!
Ederson čeka selektora - Copyright Tanjug/AP Photo/David Cliff

Još od eliminacije na Svetskom prvenstvu posle koje je selektor Tite podneo ostavku, fudbaleri Brazila nisu dobili novog šefa stručnog štaba na duže staze.

Priča se i pričalo se o mnogim proverenim imenima i iskusnim fudbalskim stručnjacima, a od danas je možda poznato ko će to biti novi selektor Brazila.

Kažemo možda jer nema zvaničnih informacija, ali je u razgovoru za Rojters golman Brazila i Mančester sitija Ederson najavio novog stručnjaka.

- Neizvesnost oko toga ko će da bude naredni selektor Brazila unela je nemir u reprezentaciju Brazila - rekao je Ederson i dodao da je saigračima iz nacionalnog tima razgovarao o mogućnosti da Anćeloti nasledi Titea.

- Postoji velika mogućnost da Anćeloti dođe!

 

 

Iskusni golman je otkrio da je na tu temu pričao sa triom kolega iz nacionalnog tima koji igraju za madridski Real - Kazemirom, Militaom i Vinicijusom.

- Ono što su mi rekli o Anćelotiju je da je on izuzetan trener, svi ga obožavaju i da ima veoma uspešnu karijeru. Pogledajte njegovu biografiju. Uskoro ćemo saznati da li će biti selektor Brazila ili ne.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike