Bildova šokantna ekskluziva: Florentino Perez ima potpuno neočekivanog naslednika Karla Anćelotija!

21.06.2023

23:01

0

Autor: A. Š.

Legendarni italijanski strateg narednog leta trebalo bi da postane selektor Brazila, a u Madrid bi iz Nemačke mogao da stigne nekadašnji španski reprezentativac

Bildova šokantna ekskluziva: Florentino Perez ima potpuno neočekivanog naslednika Karla Anćelotija!
Karlo Anćeloti i Florentino Perez - Copyright Profimedia

„Bild“ je doneo veliku ekskluzivu – Real Madrid već ima naslednika Karla Anćelotija, kada legendarni italijanski strateg na kraju nastupajuće sezone napusti „Santijago Bernabeu“ i sedne na klupu Brazila.

Rešenje potpuno neočekivano, ali ugledni nemački list tvrdi – Florentino Perez baš njega vidi kao novog trenera „kraljevskog kluba“ od leta 2024. godine.

Prvi pik trofejnog funkcionera je Ćabi Alonso! Nekadašnji fudbaler madridskog giganta trenerski je eksplodirao u Bajeru iz Leverkuzena, kojeg je sa 17. mesta doveo mesta u Ligi Evrope i na čijoj će klupi ostati i u narednoj sezoni.

Profimedia
 

A kada mu sledećeg leta istekne ugovor sa nemačkim timom najverovatnije će sesti na klupu madridskog giganta, čiji je dres nosio od 2009. do 2014. godine.

Podsetimo, nekadašnji španski reprezentativac nedavno se dovodio u vezu s prelaskom u PSŽ, ali se dalje od medijskih spekulacija nije stiglo.

Da li će tako biti i sa Realom? Saznaćemo za nekoliko meseci… Ali, treba imati na umu da veoma uticajni „Bild“ u ovakvim situacijama retko istrčava pred rudu...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike