Dok je trajao Nejmarov oproštaj „10“ PSŽ dobila novog vlasnika! Zagrljaj Brazilca i Mbapea razbio je sve spekulacije! (VIDEO)

17.08.2023

18:50

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih napadača sveta u 21. veku pozdravio se sa dosadašnjim saigračima, a naslednik mu je ekspresno predstavljen

Dok je trajao Nejmarov oproštaj „10“ PSŽ dobila novog vlasnika! Zagrljaj Brazilca i Mbapea razbio je sve spekulacije! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/PSG_Inside

Mnogi majstori fudbala nosili su „10“ PSŽ-a na leđima prethodnih decenija. „Najteži“ fudbalski broj poslednjih nekoliko godina na „Parku prinčeva“ bio je u vlasništvu Brazilca Nejmara, a čim je on formalno završio prelazak u Al Ahli desetka „svetaca“ dobila je novog vlasnika.

U istom danu kada se Brazilac opraštao od dosadašnjih saigrača, marketing tim francuskog šampiona predstavio je Usmana Dembelea kao novu „10“ u ekipi Luisa Enrikea.

S druge strane, Nejmarov oproštaj od Parižana bio je prilično dirljiv. Iako nijedna strana nije do kraja dobila ono što je očekivala od najskupljeg transfera svih vremena u evropskom fudbalu, šest godina u Parizu sigurno su ostavili veliki trag u životu reprezentativca „karioka“, koji se u trening kampu srdačno pozdravio sa svim igračima.

Posebno je emotivno bilo u trenutku kada su se jedan od drugog opraštali Nejmar i Kilijan Mbape, a njihov iskren zagrljaj srušio je, kao kulu od karata, sve medijske spekulacije i tvrdnje da je odlazak Brazilca bio jedan od uslova da francuski reprezentativac ostane deo PSŽ-a.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike