Nejmar je otišao iz Pariza! Ovo je oproštajna poruka kluba koji ga je platio 222 miliona evra!

15.08.2023

20:19

0

Autor: 24sedam

Sa Saudijcima je potpisao dvogodišnji ugovor uz nezapamćenu platu

Nejmar je otišao iz Pariza! Ovo je oproštajna poruka kluba koji ga je platio 222 miliona evra!
Naser Al Kelaifi - Copyright Profmedia

Nejmar je i zvanično postao fudbaler Al Hilla iz Saudijske Arabije koji će mu u naredne dve sezone obezbediti basnoslovnu platu. Brazilac je tako posle šest godina napustio Pari Sen Žermen, a usledila je i oproštajna poruka.

Za zvaničan klupski sajt, izjavu je dao prvi čovek "svetaca" Naser Al Kelaifi.

- Uvek je teško reći zbogom sjajnom fudbaleru kao što je Nejmar, koji je jedan od najboljih igrača na svetu. Nikada neću da zaboravim dan kada je stigao u PSŽ i šta je doprineo našem klubu i našem projektu u poslednjih šest godina.

Imali smo sjajne trenutke, Nejmar će uvek da bude deo naše istorije. Želeo bih da se zahvalim Nejmaru i njegovoj porodici. Želimo Nejmaru sve najbolje u budućnosti u njegovoj sledećoj avanturi - rekao je Al Kelaifi.

Podsetimo, Nejmar je na "Park prinčeva" stigao 2017. godine iz Barselone za 222 miliona evra. U tom periodu je odigrao 173 utakmica i dao 118 golova.

Zvanično je četvrti najbolji strelac u istoriji kluba iz Pariza i osvojio je osam trofeja. Međutim nije osvojio pehar Lige šampiona, iako su (između ostalih) on, Lionel Mesi i Kilijan Mbape bili deo projekta koji je stvaran kako bi se ispunio i taj cilj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike