Nejmar ne može u Barselonu, sada je otkriveno i zbog čega! Preciznije – zbog koga!

03.08.2023

17:23

0

Autor: A. Š.

PSŽ je ponudio Kataloncima brazilskog napadača na pozajmicu, međutim jedan čovek je sve stopirao pre nego što je priča postala ozbiljna

Nejmar ne može u Barselonu, sada je otkriveno i zbog čega! Preciznije – zbog koga!
Ćavi i Nejmar - Copyright Profimedia

Želeo je Nejmar silno ovog leta da se vrati u Barselonu. Katalonski gigant imao je brazilskog superstara na tacni, ali je sve, pre nego što je postalo ozbiljno, stopirao Ćavi.

Španski mediji pišu da je pitanje trenutka kada će Usman Dembele biti promovisan na „Parku prinčeva“. PSŽ će za 50 miliona evra aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora francuskog reprezentativca sa Barselonom, čijim su čelnicima Parižani ponudili mogućnost da dovedu Nejmara na pozajmicu.

Delovalo je na prvu „vin-vin situacija“ za sve zainteresovane strane i „otvoren autoput“ za relativno lako finiširanje jednog od zvučnijih transfera leta.

Međutim, rampu je spustio onaj od kojeg se tako nešto možda i najmanje očekivalo. Nekadašnji Nejmarov kapiten u Barseloni, a danas trener katalonskog giganta Ćavi Ernandez je, prema saznanjima španskog izdanja portala „Goal“, insistirao na tome mu Brazilac nije potreban za novi projekat na „Nou Kampu“ zbog čega Laporta i saradnici nisu ni ušli u ozbiljnije razgovore sa zastupnicima jednog od najboljih napadača sveta u 21. veku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike