Nejmar je ispregovarao ludačke bonuse u Saudijskoj Arabiji! Svaki put kada ovo uradi biće bogatiji za 500.000 evra!

14.08.2023

19:14

0

Autor: A. Š.

Francuski mediji pišu da je Brazilac i te kako naplatio svoj dolazak u trenutni centar sveta što se tiče fudbala

Nejmar je ispregovarao ludačke bonuse u Saudijskoj Arabiji! Svaki put kada ovo uradi biće bogatiji za 500.000 evra!
Nejmar - Copyright Profimedia

Dugo je trajala saga oko nastavka karijere Nejmara. Jedino što je poslednjih nedelja bilo izvesno jeste da će PSŽ i brazilski napadač pre vremena okončati saradnju koja, kada se podvuče crta, nijednoj strani nije donela ono što se očekivalo.

Šetao je tokom leta Nejmar širom Starog kontinenta uz prilično jasno definisan stav da ne želi put Saudijske Arabije. Ipak, vremena je počelo da ponestaje, Mančester junajted još čeka promenu vlasnika, povratak u Barselonu, koja je bila najveća želja brzonogog ofanzivca, ostao je samo san, pa je svoju šansu sačekao Al Hilal i konačno ugrabio jednog kapitalca.

Nejmar je sa novim klubom dogovorio dvogodišnju saradnju vrednu, prema informacijama brazlilskog „Globa“, 320 miliona evra, uz oko 100 miliona koje će leći na račun PSŽ-a kao obeštećenje.

Ipak, tu nije kraj benefitima za Nejmara zbog odluke da, ipak, prihvati izazovan poziv sa Bliskog Istoka, jer je, kako pišu francuski mediji, uspeo da ispregovara fantastične privilegije i dodatne bonuse.

Ove informacije doneo je „Foot Mercato“, koji saznaje da će Brazilac u Saudijskoj Arabiji na raspolaganju imati privatni avion, baš kao i Kristijano Ronaldo, ali to neće biti jedina zajednička pogodnost dva velika asa.

Naime, Nejmaru će, kao i Portugalcu, biti dozvoljeno da živi sa svojom partnerkom Brunom Bjankardi iako nisu u braku, a par će uživati u ogromnoj kući uz koju ide i posluga.

Što se tiče finansija, garantovanih 320 miliona na računu biće pobebljani za oko 80.000 svaki put kada Al Hilal pobedi, dok će Nejmar zaraditi neverovatnih 500.000 evra za svaki stori ili post koji objavi na svojim društvenim mrežama ukoliko oni na bilo koji način promovišu Saudijsku Arabiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike