Mbape i "višak" PSŽ-a je tim koji bi skoro svako poželeo: Svi poziraju nasmejani, uopšte im ne smeta što su prekobrojni (FOTO)

02.08.2023

18:00

0

Autor: P.K.

Na sv njih klub ne računa. Njima kao da to ne smeta...

Mbape i "višak" PSŽ-a je tim koji bi skoro svako poželeo: Svi poziraju nasmejani, uopšte im ne smeta što su prekobrojni (FOTO)
Braća Kilijan i Etan Mbape - Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Tri svetska šampiona, pobednik Lige šampiona, osvajač Afričkog kupa nacija... Grupna fotografija koju je Kilijan Mbape podelio u sredu na svom Instagram nalogu je impresivna. Brojni klubovi bi bili prezadovoljni da imaju igrače sa takvim biografijama u svojoj postavi: Abdu Dijalo, Julijan Draksler, Žoržinjo Vajnaldum, Leandro Paredes...

Svi su oni u stvari prekobrojni u Pari Sen Žermenu i klub na njih, iz različitih razloga, ne računa. Plaćeni su skoro 300 miliona, a na njihove plate klub i dalje izdvaja bogatstvo.

Francuski napadač, koji je takođe deo ove grupe nakon što je izbačen iz tima i nije učestvovao u turneji u Japanu, ne deluje uznemireno svojom situacijom, sudeći po fotografiji koju je objavio tokom dana.

Svetski šampion se na slici smeje pored Paredesa, sa kojim inače nema najtoplije odnose.

 

 

Dva emotikona, crveni i plavi, boje PSG-a, su takođe na fotografiji, kao podsetnik na njegovu vezanost za pariski klub u kojem želi da igra ove sezone. Ova fotografija je svakako neuobičajena jer pariski klub ne objavljuje slike sa svojih treninga na kojima učestvuje i nova akvizicija Arnau Tenas.

Nakon što mu je bilo odobreno nekoliko dana odmora, Mbape se u sredu vratio na PSŽ-ov kamp u Poasiju i ponovo trenirao, kao što je to činio poslednjih desetak dana, sa ovom grupom igrača koji su "nepoželjni" i koje rukovodstvo kluba poziva da pronađu novi klub.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike