Svi se pitaju da li je Alegri ovom izjavom najavio odlazak Vlahovića iz Juventusa: Ima i važnija vest za Srbina od transfera u Englesku!

02.08.2023

09:13

0

Autor: D. P.

Konačno lepe vesti od Vlahovića

Svi se pitaju da li je Alegri ovom izjavom najavio odlazak Vlahovića iz Juventusa: Ima i važnija vest za Srbina od transfera u Englesku!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Trener Juventusa Masimilijano Alegri nije izbegao pitanje o mogućoj trampi sa Čelsijem po kojoj bi Lukaku došao u Torino, a Vlahović završio u Londonu.

Mediji na Ostrvu i u Italiji bruje o tome da su dva kluba blizu sporazuma o zameni igrača, s tim da bi Čelsi za Srbina pored Lukakua uplatio još 40 miliona evra:

- Lukaku? Zadovoljan sam timom koji imam na raspolaganju, ali u slučaju ponuda koje se ne mogu odbiti zbog ekonomskih i finansijskih potreba, biće procenjene. I povinovaću se kao što sam uvek činio - rekao je Alegri.

Možda i najvažnija vest na njegovoj konferenciji povodom prijateljske utakmice protiv Real Madrida bila je ona koja se odnosila na trenutno zdravstveno stanje Vlahovića.

U javnosti se poslednjih dana dosta spekulisalo o tome kakve je posledice ostavila hronična pubalgija od koje navodno pati Vlahović. Neki i danas veruiju da bi Čelsi bez previše razmišljanja odradio transfer, ali se u Londonu pribojavaju rezultata koje bi mogao da pokaže medicinski test za Vlahovića.

Izgleda, međutim, da se stvari kreću nabolje:

- Dušan je juče i danas vežbao sa celom ekipom. Biće mi dostupan. Voleo bih da mu dam malo prostora protiv Real Madrida. Pogba? Još ne znam datum povratka.

Meč sa Realom igra se u 01.30 časova na Floridi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike