Nisam srećan zbog odlaska Manea, a nije ni on! Menadžer Bajerna nije mogao da utiče na situaciju sa odličnim fudbalerom!

02.08.2023

10:42

0

Autor: G. F.

Senegalac potpisao ugovor sa Al Nasrom, Minhen će hteti što pre da zaboravi

Nisam srećan zbog odlaska Manea, a nije ni on! Menadžer Bajerna nije mogao da utiče na situaciju sa odličnim fudbalerom!
Zagrljaj za kraj, Mane i Tuhel - Copyright Profimedia

Dolazak Sadija Manea iz Liverpula u Bajern raspalio je maštu navijača minhenskog giganta, ali ništa od očekivanog nije se desilo.

Niti je Maneu legao Bajern, niti je Bajernu legao Mane. Ređale su se neprijatne scene, obostrano nezadovoljstvo, čak i fizički obračun Manea i Sanea.

Prirodno rešenje bio je odlazak, Sadio Mane je novi igrač Al Nasra, a menadžer Bajerna Tomas Tuhel iskreno je pričao o sastanku sa fudbalerom i razgovoru koji su vodili.

- Imali smo dug, veliki zagrljaj. Obojica smo se složili da nam se ne sviđa to što se dešava, ali mislim da je tako najbolje u datoj situaciji. Mogu potpuno da razumem da se oseća povređeno. Niko nije srećan što se sve ovo desilo, ali ponekad stvari ne idu onako kako bi svi želeli - poručio je Tuhel.

Bajern nastavlja bez Manea, a Senegalac u istom timu sa Kristijanom Ronaldom, Aleksom Telesom, Sekom Fofanom, Davidom Ospinom i Marcelom Brozovićem koji nose dres Al Nasra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike