Propada li Sergeju transfer karijere? Lotito je ljut i tvrdi: Nije mi poznato da je bilo šta dogovoreno!

10.07.2023

21:22

0

Autor: A. Š.

Prvi čovek Lacija tvrdi da italijanske medije da nije ništa potpisao i celokupnu odgovornost prebacuje na srpskog reprezentativca

Propada li Sergeju transfer karijere? Lotito je ljut i tvrdi: Nije mi poznato da je bilo šta dogovoreno!
Sergej Milinković Savić - Copyright Profimedia

Delovalo je u ponedeljak da je Sergej Milinković-Savić na putu za Saudijsku Arabiju. Al Hilal je poslao ponudu koju je srpski reprezentativac prihvatio, međutim deluje da sjajni vezista neće tako lako završiti transfer karijere.

Sve koči prvi čovek Lacija Klaudio Lotito. Preciznije, verovatno samo pokušava da još malo podigne cenu najtraženijem igraču rimskog kluba, koji je ušao u poslednju godinu ugovora i nema nameru da ga produžava.

Zbog toga je Lotito ljut. Jer, pre nekoliko godina lagano je odbijao ponude i preko 100 miliona za SMS-a, koji će sada napustiti Olimpiko za neuporedivo manju cifru. Ali, ne bez borbe sa upornim i gazdom koji je poznat kao izuzetno tvrd pregovarač.

- Ne znam ništa o tome, niti mi je poznato da je bilo šta dogovoreno. Možda vi znate bolje od mene? Ja nisam ništa potpisao – kazao je Lotito o potencijalnom prelasku Sergeja u Saudijsku Arabiju.

Ipak, glavni čovek Lacija nije krio da ponuda postoji. I očigledno s njom nije impresioniran.

- Načuo sam da je stigla veoma bogata ponuda za igrača i ne toliko bogata za klub. Fudbaler je posle osam godina zatražio da napusti Lacio. Zvao me je i preklinjao da ga pustim. Hteli smo da mu produžimo ugovor i povećamo mu platu – kazao je Lotito i potom svu odgovornost prebacio na Sergeja.

- Pokušavao sam do poslednjeg minuta da ga zadržim, ali kada čujete da igrač kaže kako je u pitanju lični izbor i da želi da ode, šta vi tu možete da uradite? Nisu u pitanju pare već motivacija. Posle toliko vremena želi da promeni sredinu. Ako ode u Saudijsku Arabiju, onda će njegovi motivi biti isključivo finansijske prirode. Treba njega da pitate.

Na kraju, prvi čovek rimskog kluba je istakao da Lacio na Sergeja računa sve dok je njegov igrač i da ga očekuju na pripremama. 

- U dobrim sam odnosima sa njim, ali je on taj koji na kraju odlučuje o svom životu. Imam sa njim normalan dogovor da može da ode ako dođe dobra ponuda. Ponuda koja je stigla je nešto manja od 50.000.000 evra – otkrio je Klaudio Lotito.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike