Saudijci nude bogatstvo Sergeju, ali on još razmišlja! Srbin čeka ponudu evropskog velikana!

07.07.2023

09:51

0

Autor: D. N.

Srpskom reprezentativcu ugovor ističe naredne sezone, a predsednik Lacija već je određivao otkupnu cenu od 100 miliona evra

Saudijci nude bogatstvo Sergeju, ali on još razmišlja! Srbin čeka ponudu evropskog velikana!
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia

I Sergej Milinković-Savić je želja Saudijaca koji su u poslednje vreme postali poslodavci nekoh od najvećih zvezda svetskog fudbala. Kako prenose mediji u Italiji, reprezentativac Srbije i fudbaler Lacija je dobio izdašnu ponudu iz ove azijske države, ali još nije odgovorio.

Reč je o ponudi Al Hilala koji je "jurio" i Lionela Mesija.

Popularni SMS koga zastupa nekadašnji golgeter Partizana i nekoliko evropskih klubova Mateja Kežman i dalje razmišlja. Tačnije, vaga jer želi da sasluša i šta nudi Juventus. Teško je očekivati da velikan iz Torina može da parira Saudijcima kojima novac nije problem, ali je sve i dalje na čekanju.

Novinar Danijele Longo je objasnio postojeću situaciju.

- Budućnost Milnković-Savića je neizvesna. Srpski vezni fudbaler još nije počeo pregovore o nastavku saradnje sa Laciom. Ugovor ističe sledeće godine. Postoji i primamljiva ponuda iz Saudijske Arabije, ali on želi da sačeka ponudu Juventusa, koji trenutno radi na odlazećim transferima. Kada to reše, onda će da daju ponudu - kazao je Longo.

Ostaje da se vidi koji će biti naredni potezi našeg fudbalera o čijem se transferu već dugo priča. U Laciju je već osam sezona, a predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito je određivao cenu od 100 i više miliona evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike