Murinju žao Vlahovića i drugova: Ovo je šala, Serija A je ugrožena!

23.05.2023

06:56

0

Autor: A. Š.

Portugalski strateg posle remija Rome i Salernitane govorio o oduzimanju 10 bodova Staroj dami

Murinju žao Vlahovića i drugova: Ovo je šala, Serija A je ugrožena!
Žoze Murinjo - Copyright Profimedia/Cristiano Mazzi/SPP

Trener fudbalskog kluba Roma Žoze Murinjo izjavio je da mu je žao igrača Juventusa, ali je portugalski stručnjak dodao da je ugrožena regularnost u Seriji A, prenose italijanski mediji.

Fudbalski klub Juventus kažnjen je oduzimanjem 10 bodova zbog malverzacija prilikom transfera igrača. Torinski klub je pao sa drugog mesta u Seriji A na sedmu poziciju i praktično je izgubio šanse za nastup u Ligi šampiona sledeće sezone.

- Ovo je šala za mene. Kaznili su Juventus dve utakmice pre kraja sezone. To je čudno za sve, čak i za Juventus. Da ste mi rekli pre utakmica sa Moncom i Bolonjom, imali bismo drugačiji pristup u ligi. Morali smo sve karte da bacimo na Ligu Evrope - rekao je Murinjo.

Roma je u ponedeljak uveče odigrala 2:2 na svom terenu sa ekipom Salernitane u meču 36. kola Serije A i trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli sa 60 bodova.

- Žao mi je Masimilijana Alegrija i njihovih igrača jer su te bodove zaradili na terenu, ali istina je i da je liga ugrožena. Ne želim da pričam više o ovome, žao mi ih je jer su profesionalci - zaključio je Murinjo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike