Vlahović prekinuo ćutanje! Moćne reči Srbina posle žestoke kazne Juventusu odjekuju crno-belim delom Torina!

21.01.2023

16:28

0

Autor: A. Š.

Da li ove reči reprezentativca Orlova otkrivaju i njegove planove za budućnost?

Vlahović prekinuo ćutanje! Moćne reči Srbina posle žestoke kazne Juventusu odjekuju crno-belim delom Torina!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Juventus je ponovo top tema u italijanskom, ali i evropskom fudbalu. Nažalost, i ovoga puta „stara dama“ se našla u centru pažnje zbog drakonske kazne koju joj je odredio FS Italije.

Torinski velikan je zbog falsifikovanja finansijskih izveštaja kažnjen oduzimanjem čak 15 bodova zbog čega je tim Maksa Alegrija došao u situaciju da se grčevito bori za izlazak na međunarodnu scenu naredne sezone, pod uslovom da uopšte dobije dozvolu za učešće u takmičenjima pod okriljem UEFA.

Od momenta kada je kompletna vladajuća struktura Juventusa krajem prošle godine podnela ostavku javnost spekuliše o potencijalnom odlasku Dušana Vlahovića, koji je, po mišljenju mnogih, neminovnost posle najnovijih dešavanja na „Alijanc stadionu“.

Ipak, srpski reprezentativac dosad se nije oglašavao. Povezivali su ga sa mnogim klubovima, uglavnom iz vrha Premijer lige, a samo dan pošto je crno-beli deo Torina ostao zabezeknut, Vlahović je poslao poruku koja bi, bar na trenutak, mogla da im pruži kakvu takvu utehu.

- Ne plašimo se ni nekoliko bodova manje na tabeli. Ne plašimo se da zasučemo rukave. Ne plašimo se protivnika. Ne moramo ničega da se plašimo. Jer kad pomisle da smo pali, mi ćemo se podići jači nego pre. Ovo smo mi, ovo je Juventus - napisao je Vlahović.

Printscreen/Instagram/Dušan Vlahović
 

Ove reči jednog od najboljih mladih napadača na svetu mogle bi da se protumače kao njegova želja da, uprkos svemu, ostane deo Juveove porodice. Ipak, krilatica da je tržište živa stvar, u njegovom slučaju je i te kako tačna, pa se ne bi trebalo previše iznenaditi ukoliko do kraja januarskog prelaznog roka Srbin promeni sredinu.

Jer, „staroj dami“ je svež kapital neophodan, a pitanje i koliko bi Vlahoviću u ovom periodu karijere koristilo da bude izvan najkvalitetnijeg klupskog kontinentalnog takmičenja, koje je u ovom trenutku za Juventus misaona imenica.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike