Novi Pazar ostao bez trećeg trenera u sezoni, u klubu imaju spremnu zamenu: Vraća se, ali sada pored terena

18.03.2023

22:21

0

Autor: P.K.

Prošlog meseca je bio najbolji trener lige, sada su mu skandirali da ode

Novi Pazar ostao bez trećeg trenera u sezoni, u klubu imaju spremnu zamenu: Vraća se, ali sada pored terena
Fudbaleri Novog Pazara - Copyright MN Press

Novi Pazar je kod kuće izgubio od Kolubare 1:0, što mu je bio treći poraz u poslednja četiri meča. Nakon toga je Aleksandar Stanković podneo ostavku na mesto trenera, a uprava je prihvatila.

Stanković je ekipu preuzeo tokom zimske pauze, a onda je usledio najbolji start proleća u klupskoj istoriji, sa 10 osvojenih bodova u prva četiri kola, a šef struke je proglašen za trenera kola u Superligi.

Sezonu je počeo Vladimir Gaćinović, koji je imao dobre rezultate, ali se povukao, a ekipu je preuzeo Damir Čakar.

Ipak, kako stvari stoje, neće se dugo čekati novi trener. Kako piše Mozzart sport, Feđa Dudić će se vratiti u Novi Pazar, ali ovog puta kao trener. Nekadašnji strateg Sarajeva i Veleža nosio je plavi dres pre više od deset godina u najvišem rangu takmičenja.

- U završnim smo pregovorima sa Feđom Dudićem, koji bi trebalo da preuzme ekipu nakon odlaska Stankovića. Poslali smo mu konačnu ponudu i očekujemo odgovor do nedelje u podne, kada će zasedati klupsko rukovodstvo. Hteli smo ga i ranije, ali nismo realizovali ideju. Dudić je zahtevao ugovor na duži vremenski period, a naš klub u tom momentu nije bio spreman da mu ispuni zahtev. Sada smo izašli sa predlogom o saradnji do jula 2024 – kažu u Pazaru.

Ako Dudić odbije, UO kluba ima još predloga i do uskoro će se znati ko će voditi Pazar u sezoni u kojoj se bori za Evropu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike