Voša ima za čim da žali! VAR poništio gol Simića, a onda je sve kaznio iskusni napadač Mladosti (VIDEO)

17.02.2023

16:58

0

Autor: D. N.

Stara dama sada ima pobedu i dva remija, dok je Mladost prekinula seriju poraza

Voša ima za čim da žali! VAR poništio gol Simića, a onda je sve kaznio iskusni napadač Mladosti (VIDEO)
Veljko Simić - Copyright MN Press

Uvodna utakmica 22. kola Superlige između Mladosti i Vojvodine završen je bez pobednika, rezultatom 1:1. Poveli su gosti, ali je domaćin izjednačio u 78. minutu golom iskusnog Marka Mirića.

Tako je ekipa Milana Rastavca vezala i treći meč bez poraza u prolećnom delu sezone. Nakon remija sa Crvenom zvezdom i trijumfa nad Kolubarom, usledio je i novi remi. Kada je reč o Lučancima, posle dva poraza, od Radnika i Radničkog konačno je osvojen bod koji će možda značiti u borbi za opstanak. Lučanci su trenutno na 13. poziciji, dok je Vojvodina peta.

U 34. minutu Senegalac Mamadu Traore je odlično uhvatio volej sa 15-ak metara posle dodavanja glavom Uroša Vitasa i savladao Željka Samčovića, za prednost od 1:0.

U 55. minutu u strelce se upisao i Veljko Simić, ali je gol nakon VAR intervencije ipak poništen. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je odlično utrčao, "bocnuo" loptu i savladao Samčevića. Ali radost je kratko trajala, jer je pogodak poništen zbog ofsajda. Simić je prilikom utrčavanja na pas Nikole Čumića samo za korak bio u nedozvoljenoj poziciji.

Domaćin je izjednačio u 78. minutu, kada je Marko Mirić dao gol. Posle odlično izvedenog slobodnog udarca Nikole Jojića, golman Lazar Carević je jedva odbranio, ali i loptu odbio u peterac u kojem se odlično snašao iskusni napadač. Doskorašnji špic Radničkog 1923 je sa nekoliko metara ubacio loptu. I tada je proveravano da li je bilo ofsajda, ali je na kraju gol ipak priznat.

Nešto, kasnije Simić je ponovo pokušao, ali je njegov šut bio veoma neprecizan. Zatim se pritisak na gol domaćina nastavio, ali promene rezultata nije bilo.

Pogledajte i najzanimljivije detalje.

U narednom kolu Mladost će gostovati Voždovcu, a Vojvodina biti domaćin Radniku.

 

Superliga, 22. kolo

Petak:

Mladost - Vojvodina 1:1

(Traore 34 - Mirić 78)

Kolubara - Voždovac 18.00

Subota:

Radnički Niš - Radnik 13.00

Crvena zvezda - Čukarički 15.00

Napredak - Novi Pazar 17.00

Nedelja:

Radnički 1923 - Javor 13.00

Mladost - TSC 15.00

Spartak - Partizan 17.00

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike