Istina ili laž? Pavlović otvoreno o aferama u reprezentaciji! Svi igrači su znali šta se dešava!

10.12.2022

12:50

0

Autor: 24sedam

Mladi srpski reprezentativac progovorio o atmosferi među Orlovima na Mundijalu

Istina ili laž? Pavlović otvoreno o aferama u reprezentaciji! Svi igrači su znali šta se dešava!
Strahinja Pavlović - Copyright Printscreen/YouTube

Da je bilo po nerealnim navijačkim očekivanjima danas bismo nestrpljivo čekali četvrtfinale Svetskog prvenstva u fudbalu i utakmicu Srbije sa Portugalom.

Ali nije bilo tako. Što zbog nerealnih očekivanja što zbog samog stanja u reprezentaciji. Povrede su Orlovima tako skrojile sudbinu da dalje od grupe nisu mogli. A bilo je i onih drugih stvari, afera koje su se u javnosti pojavile čim je počeo Mundijal.

O tim aferama za Sportski žurnal pričao je naš defanzivac, po mnogima i najbolji srpski igrač na SP u Kataru, Strahinja Pavlović. I imao je šta da kaže!

- Čuli smo te stvari, normalno. Imamo internet, na društvenim mrežama smo. Neverovatno je da su svi lako poverovali u to. Zamslite kad je Dušan Vlahović morao na konferenciji da priča i o tome, dokle je došlo! To uopšte nije trebalo da bude u prvom planu. Ispalo je da jeste - rekao je Pavlović, koji nije umeo da objasni zbog čega su se takve stvari uopšte pojavile u javnosti.

Pavlović je istakao i da sve što se dešavalo na njega nije uticalo, ali...

- Na mene, ne. Opet, teško je da to čitaš, takve optužbe, a pritom znaš da nije istina. Igračima koji su pominjani nije bilo prijatno - zaključio je srpski defanzivac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike