Orlovi stigli u Beograd! Dočekalo ih malo navijača! Ni Piksi ni igrači nisu pričali, samo su se slikali! (FOTO)

04.12.2022

15:23

0

Autor: 24sedam

Posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru naš nacionalni tim doputovao u domovinu

Orlovi stigli u Beograd! Dočekalo ih malo navijača! Ni Piksi ni igrači nisu pričali, samo su se slikali! (FOTO)
Dušan Tadić se slika sa navijačima - Copyright MN Press

Posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, fudbalska reprezentacija Srbije je doputovala u Beograd. Podsetimo, u petak je naš nacionalni tim poražen od Švajcarske čime je definitivno potvrđeno ispadanje posle grupne faze.

Ekipa Dragana Stojkovića Piksija je poražena od Brazila, zatim je odigrala nerešeno sa Kamerunom, a onda je i usledio pomenuti meč sa Švajcarskom.

Iz Katara se nije vratio kompletan tim, a na aerodromu u Beogradu dočekao ih je mali broj navijača. Ekspedicija našeg nacionalnog tima sletela je oko 16 časova, bez Marka Grujića, Nikole Milenkovića, Darka Lazovića, Predraga Rajkovića i Filipa Đuričića kojima su klubovi organizovali posebne letove.

Stojković je po izlasku samo mahnuo i rekao da će se javnosti obratiti sutra u 14 časova.

Zatim su redom izlazili fudbaleri. Niko od njih nije pričao, a neki su stali da se fotografišu sa nekim od malobrojnih navijača na aerodromu "Nikola Tesla". Zatim su ušli u autobus.

Sada nam ostaje da čujemo šta će Stojković reći na konferenciji za medije. Pričao je posle meča sa Švajcarcima, ali od tada nije bilo razgovora sa novinarima, osim kraće jutrošnje izjave.

- A gde bi drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne... - bilo je sve što je rekao strateg našeg nacionalnog tima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike