Partizanov dvojac 3 od 4! Rikardo i Terzić spremni da grizu i jedva čekaju Keln (VIDEO)

10.10.2022

09:03

0

Autor: 24sedam

Crno-beli na prethodna dva gostovanja upisali dve pobede

Partizanov dvojac 3 od 4! Rikardo i Terzić spremni da grizu i jedva čekaju Keln (VIDEO)
Partizan - Copyright MN Press

Novu pobedu u Superligi fudbaleri Partizana upisali su protiv Voždovca. Rezultat na "krovu" je bio 4:0, uz dva gola Rikarda Gomeša, kao i jednog Nikole Terzića. Strelac je bio i Kvinsi Menig.

- Veoma sam srećan zbog ova dva gola, posebno zbog tima, jer smo ostvarili još jednu pobedu - kazao je Rikardo koji je uz Milana Bojovića najbolji strelac nacionalnog šampionata, sa deset golova.

- Za mene je posebno značajno jer sam kao napadač dve utakmice bio bez gola i onda su ova dva pogotka u jednog utakmici veoma važna, kao što je i za svakog napadača. To daje dodatnu motivaciju da "grizemo" i motivišemo se još više na svakoj sledećoj utakmici.

Uvek je teško igrati na stadionu Voždovca jer imaju teren sa veštačkom travom na koji mi nismo navikli. Adaptirali smo se brzo i dobro, snažno smo počeli. Videli ste da u poslednje tri utakmice sa Vojvodinom, Kelnom i sada postižemo golove na samom početku i onda je lakše, jer vam gol daje samopouzdanje i šanse da igrate bolje. Kreirali mnogo dobrih situacija, svi smo sjajno igrali, pružili vrhunsku partiju timski i to treba da zadržimo.

Atmosfera u svlačionici je dobra, jer kada se pobeđuje onda su svi raspoloženi. Neće biti lako zadržati ovaj nivo za svaku utakmicu, ali ćemo se truditi da od samog treninga to bude vrhunski kako bismo preneli i na ostalo - dodao je napadač sa Zelenortskih Ostrva koga u četvrtak u Humskoj, kao i ostatak tima čeka duel Lige konferencija sa Kelnom.

MN Press
 

Pre nekoliko dana, ekipa Gordana Petrića je upisala pobedu u Nemačkoj.

- Sada imamo nekoliko dana da se pripremimo za važnu utakmicu sa Kelnom. Znamo da imaju izuzetan tim, ali i šta ta tri boda mogu da nam donesu. Dobar oporavak i fokus su sada važni jer će utakmica biti izuzetno jaka, ali smo već spremni mentalno i svi će dati 100 odsto na terenu - zaključio je Rikardo koji je u 60. minutu napustio teren.

Tada je šansu dobio mladi Terzić koji je pobedu ukrasio prelepim golom u samoj završnici.

- Veoma bitna pobeda za nas, jer smo "overil" pobedu protiv Kelna u Nemačkoj, a takođe i zbog samopouzdanja pred revanš u Beogradu. Ušli smo veoma dobro u meč i postigli tri gola za poluvreme. U drugom poluvremenu smo malo opuštenije igrali, postigli i četvrti gol i rutinski priveli utakmicu kraju.

MN Press
 

Što se tiče mog gola, previše mi znači, kao i svaki minut koji dobijem i veoma mi je bitno da ih iskoristim na pravi način i da se svakim treningom izborim za što više minuta. Na meni je da radim, a gol će doći kao nagrada za trud, kao što mislim da je i sada došao - zaključio je Terzić.

Crno-beli imaju pet bodova iz tri utakmice i prvi su u grupi, dok su "jarčevi" osvojili četiri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike