Omladinci Partizana držali čas u "večitom derbiju": Zvezdi ni Motika nije pomogao na jugu Marakane (VIDEO)

09.10.2022

12:04

0

Autor: 24sedam

Crno-beli zasluženo slavili protiv aktuelnog šampiona

Omladinci Partizana držali čas u "večitom derbiju": Zvezdi ni Motika nije pomogao na jugu Marakane (VIDEO)
oml - Copyright Printscreen/YouTube

Omladinci Partizana slavili su sa 3:1 u večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Meč 9. kola odigran je na terenima omladinske škole Crvene zvezde na južnoj strani stadiona "Rajko Mitić" pred više od 1.000 navijača. Strelci za Partizan bili su Petković u 19, Vidojević autogol u 53. i Mirčetić u 77. minutu, dok je za domaće pogodio Jovan Mijatović u 29. minutu.

Koliko je ovo bio važan meč za oba kluba govori i podatak da su crveno-beli spustili iz Grafičara Jovana Mijatovića, dok je iz prvog tima zaigrao Nemanja Motika, koji je dobio par minuta i protiv Ferencvaroša.

U Partizanu su odlučili da svojim vršnjacima pomognu Mihajlo Ilić i Mihajlo Petković, koji je iza sebe ima i nekoliko superligaških nastupa, a i mladi napadač Vanja Vlahović koji je dosad samo trenirao sa prvim timom. U odmeravanju snaga dva najjača sastava, uspešniji su bili crno-beli koji su odmah u 19. minutu posle akcije Jevremovića po desnoj strani i prave bombe Petkovića došli do vođstva - 0:1.

Zvezda je izjednačila prelepim makazicama Mijatovića u 29. minutu, a nova promena rezultata došla je velikom greškom štopera domaćih Vidojevića, koji je želeći da vrati loptu do golmana Miladinovića uspeo da ga prebaci i pošalje je u mrežu.

Konačnih 1:3 postavio je Mirčetić na sjajnu asistenciju Aleksića koja je izbacila kompletnu odbranu crveno-belih iz igre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike