Navijači Liverpula traže od Klopa da vrati Suareza! Ovo ne sme da se propusti, Luise, dođi kući!

20.09.2022

10:39

0

Pistolero napušta Nasional, Redsi ga zovu kući

Navijači Liverpula traže od Klopa da vrati Suareza! Ovo ne sme da se propusti, Luise, dođi kući!
suarez klop kombo - Copyright Profimedia/Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini/Matilde Campodonico

Navijači Liverpula zatražili su od svog kluba da vrati Luisa Suareza! Urugvajski napadač bi došao bez obeštećenja, pošto će napustiti Nasional, samo nekoliko meseci pošto se vratio u svoj dečački klub.

Suarez ima 35 godina, letos je otišao iz Atletiko Madrida i vratio se u Urugvaj da zaigra za Nasional Montevideo, gde je počeo profesionalnu karijeru 2005.

Suarez je odličan u Urugvaju, gde je u osam utakmica postigao četiri gola, uz tri asistencije. Ipak, sezona u Urugvaju se završavao na kraju oktobra, a predsednik Nasionala je potvrdio da će igrač otići:

- Kada se završi prvenstvo Urugvaja, Suarez će otići, tako smo se dogovorili. Takav je bio sporazum, a on je napravio velike napore da dođe ovde. Ovo govorim da bi se izbegla sva očekivanja navijača. Suarez odlazi. Pitali smo ga, dao nam je isti odgovor kao ranije – rekao je Hose Fuentes.

Veruje se da Suarez želi da igra u Evropi, ali sada je nejasno da li će naći klub pre nego što krajem novembra počne Svetsko prvenstvo.

Bez obzira na sve, pojedini navijači Liverpula su tražili od svog kluba da vrati Suareza, koji je odigrao 133 utakmice za Crvene i postigao 82 gola tokom nezaboravnog perioda od 2011. do 2014.

"Vrati se u Liverpul", napisao je jedan navijač. Drugi je napisao: "Liverpul mora da proba. Došao bi za male pare i bio bi mentor Darvinu Nunjezu".

Svi ti i mnogi drugi komentari usledili su odgovor na objavu na Tviteru o napuštanju kluba.

Suarezova prva obaveza, međutim, jeste reprezentacija. Urugvaj sada igra protiv Irana i Kanade, a takmičenje na Mundijalu počinje 24. novembra utakmicom protiv Južne Koreje.

Posle toga su na redu utakmice sa Portugalom, pa Ganom i time se završava prva faza Mundijala u Kataru u toj grupi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike