Barsa već sprema bombu za naredno leto, i to kakvu! Laporta besplatno uzima Realovog asa?

19.09.2022

14:29

0

Autor: 24sedam

Katalonci se pripremaju za novu buru u prelaznom roku

Barsa već sprema bombu za naredno leto, i to kakvu! Laporta besplatno uzima Realovog asa?
profimedia-0687649055 - Copyright Profimedia

Nedavno završeni prelazni rok Barselone mogao bi da se nađe u udžbenicima namenjenim za rad menadžmenta jednog fudbalskog kluba. U momentu kada su ih svi otpisali, Katalonci su se podigli kao Feniks i sa nekoliko bombastičnih transfera, među kojima je svakako najzvučniji dolazak Roberta Levandovskog, pokazali da neće tek tako istaći belu zastavu pred rivalima za najviše domete u svim takmičenjima.

Ipak, Laporta i saradnici ne žele da spavaju na lovorikama urađenog u letu na izmaku. Naprotiv, spremaju se da za desetak meseci ponovo žestoko uzdrmaju transfer tržište i to angažovanjem trenutnog člana najvećeg rivala madridskog Reala.

Kako piše „Mundo Deportivo“, Katalonci su naciljali Marka Asensija, koji bi narednog leta, ukoliko se sve kockice slože, mogao da stigne na „Nou Kamp“ bez centa obeštećenja.

Ugledni katalonski list podseća da je Asensio stigao u Real 2015. godine iz Majorke i da mu ugovor sa kraljevskim klubom važi do kraja tek započete sezone. „Mundo Deportivo“ dodaje i da su dve strane prethodnih nedelja vodile pregovore oko produžetka saradnje, međutim kako do dogovora nije došlo sve je izvesnije da će španski reprezentativac narednog leta promeniti sredinu.

- Barselona planira da se tu upetlja. Prednost katalonskog kluba moglo bi da bude to što ima dobar odnos sa fudbalerovim agentom Horheom Mendešom – pišu Katalonci i dodaju da se u kancelarijama na „Nou Kampu“ nadaju da Asensio neće napustiti Real tokom januarskog prelaznog roka, kako bi oni mogli da ga angažuju na leto.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike