Olimpijakos nije završio sa senzacijama! Legendarni Francuz treniraće Marsela i Hamesa Rodrigeza?

19.09.2022

16:37

0

Autor: 24sedam

Loran Blan najozbiljniji kandidat za klupu pirejskog velikana

Olimpijakos nije završio sa senzacijama! Legendarni Francuz treniraće Marsela i Hamesa Rodrigeza?
profimedia-0180749468 - Copyright Profimedia

U finišu letnjeg prelaznog roka Olimpijakos je žestoko zatalasao fudbalski svet angažovanjem Marsela i Hamesa Rodrigeza, ali izgleda da tu nije kraj iznenađenjima iz Pireja.

Kako prenose grčki mediji, legendarni francuski fudbaler Loran Blan najozbiljniji je kandidat za klupu crveno-belih, koja je ostala upražnjena posle otkaza koji je uručen dosadašnjem treneru Karlosu Kobreranu.

Olimpijakos je u nedelju poražen od Arisa 2:1 u petom kolu grčkog šampiona, a čelnici kluba su odlučili da uruče otkaz Kobreranu zbog rezultata koji su u ovom trenutku ne prate velika ulaganja čelnika pirejskog kluba, trenutno šestoplasiranog tima nacionalnog šampionata sa osam osvojenih bodova.

Grčki mediji navode da je Blan najozbiljniji kandidat da preuzme Olimpijakos. On je trenutno bez angažmana, pošto je u februaru ove godine raskinuo saradnju sa Al Rajanom u kojem je već imao prilike da sarađuje sa kolumbijskim asom Hamesom Rodrigezom koji je pre desetak dana stigao na „Kariaskakis“.

Legendarni Francuz je ranije trenirao Bordo, PSŽ i reprezentaciju „trikolora“, a jedan od najvećih Olimpijakosovih aduta u ovim pregovorima sigurno će biti sportski direktor kluba Kristijan Karembu s kojim je Blan godinama delio svlačionicu u nacionalnom timu Francuske.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike