"Ronaldov naslednik" razbesneo navijače Atletika: Da li je ovo dokaz da je Simeone "ispustio" svlačionicu (FOTO)

19.09.2022

04:50

0

Najskuplje pojačanje u istoriji kluba iskazao ogromno nepoštovanje

"Ronaldov naslednik" razbesneo navijače Atletika: Da li je ovo dokaz da je Simeone "ispustio" svlačionicu (FOTO)
Žoao Feliks - Copyright Profimedia

Videli smo danas sramne scene kada je Juventus u pitanju, ali izgleda da to nije jedini evropski velikan koga drma žestoka kriza. Deluje da je Dijego Simeone izgubio konce kada je u pitanju svlačionica u Atletiko Madridu.

Dokaz tome je scena iz nedeljnog "Madrilenja", u kome je Real u gostima lako pobedio 2:1.

U centru pažnje našao se 22-godišnji Portugalac Žoao Feliks, najskuplje pojačanje u istoriji kluba, igrač koga želi "cela Evropa" i koga svi vide kao naslednika Kristijana Ronalda u reprezentaciji.

Njega je Simeone izveo iz igre u 62. minutu, kada je izveo i Rodriga De Pola, i ubacio Mateusa Kunju. Feliks je pognute glave napustio teren, a onda pokazao potpuno odsustvo fudbalskog vaspitanja: prvo se nije pozdravio sa trenerom, a onda je produžio pravo u svlačionicu!

Printscreen/TV Arena sport
 

Navijači Atletika ostali su zgroženi ovakvim ponašanjem, pogotovo jer "jorgandžije" u Simeoneovoj eri krasi ponajviše zajedništvo i drugarstvo. Sa druge strane, navijači drugih klubova širom Evrope "utvrdili" su da Feliksa koči trenerova taktika i da je najbolje da promeni sredinu i dođe u njihov klub, Liverpul, Mančester junajted ili neki treći.

Doduše, Feliks se posle vratio na klupu, ali se durio do kraja meča.

Ovaj napadač je u osam utakmica u sezoni ostvario učinak od tri asistencije. Feliks je došao u Atletiko 2019. godine za neverovatnih 126 miliona evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike