Partizanovi strelci znaju put do uspeha: Mijailović za predsednika, jer je Partizan iznad svih nas!

13.09.2022

13:46

0

Autor: 24sedam

Jedan od najtrofejnijih klubova iz crno-bele porodice nedvosmisleno stao uz predsednika Košarkaškog kluba

Partizanovi strelci znaju put do uspeha: Mijailović za predsednika, jer je Partizan iznad svih  nas!
KATA2921 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ako neko u porodici kakva je JSD Partizan zna šta znači uspeh, šta znače vrhunski rezultati, ali i kako se do njih stiže, onda su to ljudi iz Streljačkog kluba.

I oni su u haosu  koji je nastao oko izbora predsednika JSD Partizan prepoznali ko je kandidat koji ih može voditi do još većih i boljih ostvarenja.

U "trci" prvog čoveka FK Partizan Milorada Vučelića i prvog čoveka KK Partizan Ostoje Mijailovića, zapravo i nije bilo neke dileme. Dovoljno je pogledati kako koji od dva kluba funkcioniše i odlučiti koga ćete podržati.

Strelci su, baš kao i atletičari, odbojkaši, ragbisti, džudisti, teniseri... prepoznali u Mijailoviću čoveka koji im može omogućiti još bolje uslove za napredak. Tim povodom su se oglasili i saopštenjem za javnost.

 

 

- Na jučerašnjoj vanrednoj skupštini JSD Partizan, Streljački klub Partizan dao je punu podršku kandidatu za predsednika JSD Partizan gospodinu Ostoji Mijailoviću. Streljački klub Partizan (uz vaterpolo klub) najtrofejniji je klub u porodici JSD Partizan koju predvodi najtrofejnija sportistkinja u istoriji JSD Partizan Andrea Arsović, koja je i ove godine zablistala i osvojila 3 velike medalje na evropskim i svetskim prvenstvima. Ove godine naš klub je i ekipni seniorki šampion Srbije. Našem klubu je čast i privilegija što su oba kandidata za predsednika JSD prepoznali Andreine kvalitete kako sportske tako i ljudske i predložile je za potpredsednika JSD. Nakon sagledavanja iznetih planova i programa sa planom vizije razvoja celokupnog sportskog društva, Streljački klub Partizan odlučio je da pruži punu podršku kandidatu za predsednika Ostoji Mijailoviću.
Postoji mnogo razloga, a pre svega potrebna je nova snaga i energija sa ljudima koji imaju viziju da stvore velika dela a ujedno su dokazani privrednici, sportski radnici i vode uspešno svoje klubove i firme u ova teška vremena. Komunikacija i zdrav odnos možda su i primarne stavke, a prvi koraci koje treba pokrenuti u novoj eri sportskog društva. 
Bez degradacije sa jasnom željom da se ujedine i dišu kao jedan, da se crno bela porodica ujedinjenih klubova vrati na šampionski kolosek slavne tradicije i istorije, jer PARTIZAN je iznad svih nas!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike