Vazura oteo dokumentaciju većine delegata JSD Partizan koji podržavaju Mijailovića! (VIDEO)

12.09.2022

21:20

0

Autor: 24sedam

Gorile zadržavale predsednika KK Partizan da vrati papire

Vazura oteo dokumentaciju većine delegata JSD Partizan koji podržavaju Mijailovića! (VIDEO)
Screenshot 2022-09-12 at 23.16.12 - Copyright Printscreen

Ne smiruju se strasti na crno-beloj strani Topčiderskog brda posle skandala oko Izborne skupštine JSD Partizan. Podsetimo, sednica je trebalo da bude održana na stadionu u Humskoj, međutim kako organizatori, predvođeni generalnim sekretarom FK Milošem Vazurom, nisu dozvolili delu delegata okupljenih oko Ostoje Mijailovića da uđu u skupštinsku salu, prvi čovek Košarkaškog kluba je odlučio da njegov tim napustim sednicu i održi je u prostorijama Teniskog kluba Partizan.

Na njoj je Mijailović dvotrećinskom većinom izabran za novog predsednika JSD, posle čega je otkrio imena svojih najbližih saradnika među kojima su sve legende crno-bele porodice.

Ipak, svemu su prethodile veoma ružne scene u hodniku ispred službenih prostorija na stadionu u Humskoj. Naš izveštač, koji je sa nekolicinom kolega, ali i delegatima Skupštine kojima nije bio dozvoljen ulazak na stadion, izvestio je da se u hodniku u jednom trenutku čula velika galama, a nekoliko sati jasnije saznali smo šta se zaista u tom trenutku dogodilo.

Naime, novi predsednik JSD Partizan Ostoja Mijalović pokušao je da sa organizatorima Skupštine razjasni zbog čega je pojedinim delegatima uskraćeno pravo da uđu na sednicu, ali je u jednom trenutku Vazura oteo dokumentaciju. Mijailović je odmah pokušao da vrati ovlaščenja svih delegata koji ga podržavaju, a koji su nosili 53 glasa, međutim gorile, dovedene u Humsku u privatnoj režiji prvog operativca Fudbalskog kluba, skočile su i zadržale predsednika KK Partizan.

Kada je postao svestan skandala koji je napravio, Vazura je brže bolje pokušao sve da zamaskira galamom, pa je tako napravio scenu kako delegati nemaju ovlašćenja da prisustvuju Izbornoj skupštini, zabranivši legendama Partizana da uđu na sednicu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike