Vučelić priznao da nije imao kvorum! Poziva se na predsednika i obmanjuje sportsku javnost!

12.09.2022

19:05

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek FK Partizan tone sve dublje i dublje u pokušajima da sačuva fotelju

Vučelić priznao da nije imao kvorum! Poziva se na predsednika i obmanjuje sportsku javnost!
20200112mmVuceli03 - Copyright MN Press

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić na sve načine pokušava da se zadrži i na mestu prvog čoveka celog sportskog društva.

U želji da opravda seriju skandala koji su danas servirani u Humskoj ulici, a koji su rezultovali izmeštanjem izborne skupštine, Vučelić tone sve dublje i dublje.

Na konferenciji za medije koju je sazvao, a novinarima se prikazao kao novi predsednik JSD Partizan, Vučelić se čak pozvao i na predsednika države Aleksandra Vučića!

- Imam obavezu koju mi je poverio Aleksandar Vučić i koji me zvao jutros i rekao da uopšte ne želi da se meša u procesi i da apsolutno ne stoji iza kandidature Ostoje Mijailovića, te da ga nije čuo četiri meseca. Rekao je da to ne znači nikakvu podršku nekom drugom, ali da se s njim ne može manipulisati, jer je u pritiscima često pominjan vrh države. Takođe me je ovlastio da kažem nešto drugo, ali ja ću to ovoga puta preskočiti, ali ću sasvim sigurno drugom prilikom izgovoriti.

Vučelić je, pre nego što se upleo u svoje reči iz kojih će sigurno morati da se ispliće narednih dana, još jednom  priznao da za njegovu izbornu skupštinu nije bilo kvoruma.

- Nakon odlaska delegata ja sam registrovao i konstatovao jednostavno da za  dalji rad nemamo kvorum i na taj način sam prekinuo skupštinu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike