Teniseri nemaju dilemu: Ostoja Mijailović je simbol jakog Partizana!

13.09.2022

13:20

0

Autor: 24sedam

Podrška predsedniku KK Partizan ne prestaje, a broj klubova koji staju uz njega neprestano raste

Teniseri nemaju dilemu: Ostoja Mijailović je simbol jakog Partizana!
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Posle serije skandala u režiji rukovodstva FK Partizan koja je dovela do toga da Izborna skupština bude izmeštena, klubovi članovi crno-bele porodice, jedan za drugim se javljaju i pružaju podršku prvom čoveku KK Partizan Ostoji Mijailoviću.

Mijailović je na toj izmeštenoj sednici i jednoglasno izabran za predsednika JSD Partizan, ali gubitničkoj strani to smeta, pa pokušava da se još malo zadrži u svojim foteljama.

Da neće ići baš tako lako po njih vidi se već prvog dana u kom uz Mijailovića listom staju brojni klubovi crno-bele porodice.

Do ovog trenutka su se javnosti obratili atletičari, pa zatim odbojkaši, crno-beli ragbisti, a onda i džudisti. Sada je reagovao i Teniski klub Partizan i stao uz Mijailovića kao novog predsednika JSD.

 

 

- Ovim putem želimo da informišemo javnost da je Teniski klub Partizan na jučerašnjoj vanrednoj skupštini JSD Partizan, podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za novog predsednika JSD Partizan. S obzirom da skupština nije mogla da se održi kako je planirano u sali za konferencije Stadiona Partizan, delegati Teniskog kluba Partizan kao i delegati svih ostalih klubova kojima nije bio dozvoljen ulazak na Skupštinu, nastavili su  sednicu Skupštine u prostorijama Teniskog kluba Partizan i tom prilikom jednoglasno za novog predsednika JSD izabrali gospodina Ostoju Mijailovića. Kao jedan od klubova sa dugogodišnjom tradicijom, Teniski klub Partizan je prepoznao u program gospodina Ostoje Mijailovića viziju i boljitak za sve klubove JSD. Verujemo u mogućnosti i potencijale svih naših klubova u JSD i želimo da gradimo atmosferu punu poverenja u kojoj jedni druge podržavamo i poštujemo. Žao nam je zbog novonastale situacije i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama uspeti da rešimo sve nesuglasice kako bi se ujedinili i doprineli formiranju jedne jake porodice Jugoslovenskog Sportskog Društva - stoji u saopštenju javnosti koje su uputili iz TK Partizan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike