Kakvu podršku ima Ostoja Mijailović: I džudisti uz prvog čoveka KK Partizan!

13.09.2022

12:21

0

Krug podrške sve veći za predsednika košarkaške sekcije crno-belih

Kakvu podršku ima Ostoja Mijailović: I džudisti uz prvog čoveka KK Partizan!
ostoja mijailović (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Džudo klub Partizan osnovan je 1953. godine i u toku svog postojanja iznedrio je značajan broj takmičara koji su osvajali medalje na svim nivoima, počev od državnih do Evropskih i Svetskih prvenstava. 

Trenutno su jedan od najuspešnijih klubova u Srbiji za sve uzrasne kategorije do 21. godine, odnosno zauzimamo sveukupno treće mesto na zvaničnoj rang listi Džudo saveza Srbije u konkurenciji od 110 klubova.

Džudisti su takođe dali podršku Ostoji Mijailoviću za prvog čoveka Sportskog društva Partizan.

- Pred rukovodstvom Džudo kluba Partizan u narednim godinama je veliki izazov, posedujemo ogroman takmičarski potencijal i izuzetno uspešnu generaciju mladih džudista željnih uspeha, koji žele da održe brend slavnog kluba kroz ostvarivanje vrhunskih sportskih rezultata. Nažalost, celokupna situacija proteklih godina nije dozvolila upravi SD-a ni da nas sasluša, stane u našu zaštitu i pomogne nam, ne samo finansijski nego i moralno kao i svojim uticajem u društvu. Zbog svega navedenog, a isključivo želeći bolju i izvesniju budućnost za naš klub i takmičare, ali i sve ostale u našem društvu, podržali smo ideju gospodina Ostoje Mijailovića o jedinstvu svih klubova i pomoći sportskog društva “malim” sportovima kojima je ista neophodna i čiji su budžeti mali ili ne postoje. Ovom prilikom želimo da informišemo sportsku javnost u Srbiji i sve članove crno bele porodice da je Džudo klub Partizan podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za predsednika. Takođe verujemo da ćemo zajednički i jednistveni prebroditi trenutnu krizu, i u 2023. godinu u kojoj Džudo klub obeležava 70 godina postojanja, ući jedinstveni i jači - piše u saopštenju Džudo kluba Partizan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike