Albanski lobi izbušio Arnautovićev transfer u Mančester! Srbe mrze čak i kad su iz Austrije!

09.08.2022

15:06

0

Autor: 24sedam

Crveni đavoli se povukli iz pregovora oko iskusnog napadača posle pritiska navijača

Albanski lobi izbušio Arnautovićev transfer u Mančester! Srbe mrze čak i kad su iz Austrije!
profimedia-0712930812 - Copyright Profimedia

Mančester junajted je krenuo u novi početak. Sa Erikom Ten Hagom na klupi, ponadali su se svi na “Old Trafordu” da će se konačno približiti putu na kojem ih je ostavio legendarni Ser Aleks Ferguson, međutim Đavoli su ekspresno doživeli još jedno veoma bolno otrežnjenje.

Na startu nove sezone Brajtnon je šokirao “Old Traford” (2:1), posle čega je holandski strateg krenuo u jurnjavu za novajlijama sposobnim za instant rezultat, među kojima se iskristalisalo ime Marka Arnautovića.

Koliko je Junajted bio ozbiljan u nameri da angažuje iskusnog centarfora govori i informacija koja se pojavila u toku dana o postignutom dogovoru dve strane oko ličnih uslova, iako je Bolonja glatko odbila prvobitnu ponudu od 6.8 miliona funti.

 

 

Ipak, samo nekoliko sati kasnije sa Ostrva je stigla pomalo i iznenađujuća vest – ugledni “The Athletic” je izvestio da se Mančester junajted povukao iz pregovora usled velikog pritiska navijača kao i jednog mejla koji je na “Teatar snova” stigao od izvesnog Majkla Damevskog.

Kako se navodi, čovek poreklom iz Severne Makedonije poslao je u Junajted mejl u kojem se pita kako bi potpisivanje Arnautovića odgovaralo klupskoj politici nulte tolerancije prema rasizmu, uz podsećanje da je Srbinu iz Austrije prošle godine UEFA izrekla zabranu igranja jedne utakmice zbog toga što je na utakmici protiv Severnih Makedonaca koristio navodne antialbanske uvrede.

To je, prema saznanjima “The Athletic-a” pokolebalo jedan deo odgovornih na “Old Trafordu”, na koji su stigle i brojne drug pritužbe na potencijalno angažovanje nekadašnjeg fudbalera Vest Hema, mahom zbog previsoke otkupne cene koju bi Junajted morao da plati Bolonji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike