Zna se šta se radi kad Mančester junajted pozove - odbije se ponuda! Geri Nevil žestoko opleo po bivšem klubu

08.08.2022

16:11

0

Autor: 24sedam

Crveni đavoli hoće Marka Arnautovića, Bolonja ni da čuje

Zna se šta se radi kad Mančester junajted pozove - odbije se ponuda! Geri Nevil žestoko opleo po bivšem klubu
ten hag2 - Copyright Tanjug/AP

Na Old Trafordu, čuvenom "Teatru snova" neko je izgleda ugasio svetlo. Koliko je veliki mrak u fudbalskom velikanu Mančester junajtedu teško je i naslutiti.

Pa ipak, kada već posle prvog kola Premijer lige i neprijatnog iznenađenje u vidu poraza od Brajtona, sve legende i bivši igrači "crvenih đavola" nemaju baš ništa lepo da kažu, onda je jasno da je kriza ogromna!

Posle legendarnog veziste Pola Skolsa i čuvenog Irca Roja Kina, još jedan bivši as Junajteda se javno oglasio.

 

 

I dok su prethodna dvojica komentarisala probleme na terenu, Geri Nevil je udario na drugu stranu. Njegova tema je prelazni rok, a ono što je rekao bukvalno boli svakog navijača Mančester junajteda. Možda zato što u tome ima mnogo istine.

- Prvo što uradite kada vam telefon zazvoni i vidite da vas zove Mančester junajted je da odbijete ponudu! Sada, posle poraza u 1. kolu nove sezone situacija u kojoj se klub nalazi je još lošija. Doveli su se u još goru poziciju za pregovaranje i to im je najveći problem - rekao je Nevil u analizi za Skaj sports.

A onda je sve plastično objasnio na slučaju Marka Aranutovića iz Bolonje. Junajted je poslao ponudu koja je glatko odbijena.

Printscreen/Twitter/fastfootygoal
 

- Trener nije dobio igrače koji su mu potrebni! Neću komentarisati ništa drugo osim da su krenuli po Marka Aranutovića. Ne znam ni šta da kažem na to. Videli smo igrače poput Ibrahimovića, Falkaa, Kavanija... koji su ovde postali očajni To se dešava iznova i iznova.

Nevil je za kraj ostavio rečenicu koja možda najbolje opisuje krizu koja vlada na Old Trafordu.

- Više nisam ni ljut zbog onoga što se dešava u klubu.

Teški dani su iza evropskog fudbalskog giganta, nije nerealno da su ispred još teži. A izlaz iz mraka se zaista ne nazire. Očigledno je da mora doći do nekih velikih rezova kako bi se stvari pomerile unapred.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike