Rabio jednom nogom na Old Trafordu: Sad se zna šta će transfer Francuza značiti za Sergejevu budućnost

09.08.2022

10:03

0

Autor: 24sedam

Najbolji fudbaler Lacija bio na meti Mančester junajteda...

Rabio jednom nogom na Old Trafordu: Sad se zna šta će transfer Francuza značiti za Sergejevu budućnost
rabio sergej - Copyright Profimedia

Poznati italijanski fudbalski insajder Fabricio Romano tvrdi da se Francuz iz Juventusa Adrijen Rabio nalazi veoma blizu prelaska u Mančester junajted i da se pregovori dve strane vode direktno između Erika ten Haga i igračeve majke Veronik.

Romano dodaje još i to da Juventus nema nikakav uticaj na tok razgovora, jer su oni voljni da se napravi posao i da se Francuz uz propisano obeštećenje preseli na Old Traford.

 

 

Šta će ovaj transfer značiti za Sergeja Milinković-Savića?

Rimski "Mesađero" piše da bi dovođenje Rabio bio korak dalje za Srbina koji je upravi Lacija poručio da bi se rado preselio u Mančester ako bi se za to ukazala prilika. Iz izvora ovaj dnevnik saznaje da ovog leta nije bilo ponuda za Sergeja, jer je Real Madrid potpisao ugovor sa Aurelijenom Čuamenijem, a PSŽ je blizu potpisivanja Fabijana Ruiza. 

Klaudio Lotito je, kako se navodi, tražio ranije 70 miliona evra da bi pusti igrača da ode, a posle najnovijeg razvoja situacije oko Junajteda taj iznos bi mogao da bude smanjen na 60, pa čak i 50 miliona evra.

Ukoliko se, ipak, dogodi da Milinković-Savić završi u Mančester junajtedu Lacio će pokušati da dovede Pjotra Zjelinskog iz Napolija.

Interesantno je da su Sergej Milinković-Savić i Adrijen Rabio veliki rivali još iz svojih juniorskih dana kada su igrali za omladinske selekcije Srbije i Francuske. Obojica su bili učesnici onog čuvenog finala na EP u litvanskom Marijampolju kada su "orlići" slavili sa 1:0 golom Andrije Lukovića na asistenciju Aleksandra Mitrovića.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike