Old Traford gori, a Erik se češka! Nemac Gros spalio san o novom i jakom Mančester junajtedu

07.08.2022

14:39

0

Autor: 24sedam

Tim Erika Ten Haga poražen od Brajtona na startu sezone

Old Traford gori, a Erik se češka! Nemac Gros spalio san o novom i jakom Mančester junajtedu
gros i ten hag - Copyright Tanjug/AP

Nije dobro počela era holandskog stručnjaka Erika Te Haga na Od Trafordu.

Mančester junajted je od Brajtona poražen na prepunom "Teatru snova" rezultatom 1:2 (0:2), što je dokazalo da ne postoje treneri sa čarobnim štapićem, niti jedno leto može izbrisati godine izgubljene u lošem radu.

Tanjug/AP
Gros postiže gol pored Martineza i De Hee

Junajted je izgledao baš kao tim koji se sezonama unazad sklapao u neredu, tako da je Ten Hag sa svojim zahtevima samo dodao problem na problem. Sve to uopšte nije zanimalo sjajne goste sa juga Engleske. Oni su od početka nametnuli svoj ritam, a već u 29. minutu preko Grosa došli su do zasluženog vođstva kad već to nisu uradili desetak minuta ranije preko Velbeka.

Isti igrač imao je priliku da bivšem klubu zatrese mrežu u 37. minutu, ali to što je on propustio da uradi bio je samo uvod u novi šok koji je kreirao sjajni Nemac Paskval Gros. Svojim drugim pogotkom doneo je Brajtonu prednost koja je za slavni klub bila nedostižna.

Junajted je autogolm Mekalistera ublažio poraz, a totalna ofanziva i ulazak Kristijana Ronalda od 54. minuta samo je pokazala da su "crveni đavoli" još miljama daleko od igre koja igre koja će ih kandidovati za šampiona Premijer lige.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike