Stanković ne dozvoljava opuštanje protiv Pjunika! Da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub!

08.08.2022

16:45

0

Autor: 24sedam

Trener srpskog prvaka najavio revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Stanković ne dozvoljava opuštanje protiv Pjunika! Da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub!
Dejan Stanković - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde 99% posla u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona završili su prošle srede u Beogradu. Srpski šampion ispratio je sa stadiona „Rajko Mitić“ Pjunik s pet lopti u mreži (5:0), pa bi revanš meč u Jerevanu (utorak 19.00, TV Arena sport Premium1) trebalo da predstavlja samo formalnost na putu do plej-ofa elitnog takmičenja.

Ipak, trener crveno-belih Dejan Stanković ni ne pomišlja da susret sa prvakom Jermenije odigra „reda radi“. Iako bez trojice standardnih prvotimaca, Stanković nema dilemu šta je to što bi njegovi izabranici sutra uveče trebalo da pokažu.

- Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvek idemo na pobedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobedu – kazao je Stanković, pa dodao:

- Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra. Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamene i spremne momke da pokažu šta znaju.

Stanković je i u Jermeniji ponovio da niko u taboru kluba iz Ljutice Bogdana i ne pomišlja da potceni rivala.

- O Pjuniku mislim sve najbolje. Nije slučajno tu gde je sada - u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naišli smo na organizovanu ekipu, morali smo dobro da se oznojimo, da budemo koncentrisani, iako nam je koncentracija popuštala u prvih 15 minuta. Poklonili smo Pjuniku nekoliko lopti na sredini terena i ispred gola, umalo su te greške iskoristili. Pričali smo i analizirali ih pred revanš, i ne bi trebalo te greške da nam se ponavljaju – istakao je Dejan Stanković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike