Zvezda će morati u Izrael! UEFA donela odluku – Hapoel Ber Ševa igra u Haifi!

08.08.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

Vodeći ljudi evropskog fudbala prelomili i dozvolili Izraelcima da igraju u svojoj zemlji

Zvezda će morati u Izrael! UEFA donela odluku – Hapoel Ber Ševa igra u Haifi!
FK Crvena zvezda20 - Copyright MN Press

Ukoliko se ne dogodi jedno ekstremno iznenađenje, fudbaleri Crvene zvezde moraće za desetak dana put Izraela na megdan sa Makabijem iz Haife u plej-ofu Lige šampiona.

Iako se u ponedeljak pojavila sumnja u domaćinstva izraelskih klubova u svojoj zemlji, čelnici UEFA doneli su odluku da će se meč Hapoela Ber Ševe i Lugana igrati u Haifi.

Podsetimo, sve je ranije danas „zakuvao“ Lugano, koji je obavestio vodeće ljude evropskog fudblala da se ne osećaju sigurnim da putu u Netanju, na revanš duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija (Hapoel u Švajcarskoj slavio 2:0). U Nionu su, doduše, njihovu želju delimično, pa Švajcarci ovog četvrtka neće igrati na stadionu Makabija, već u Haifi.

Zanimljivo, u celu priču oko kvalifikacionog duela za treće po jačini UEFA klupsko takmičenje uključio se i Makabi. Naime, šampion Izraela najavio je žalbu na ovu odluku iz Niona, u koji je otišao i dopis iz FS Izraela sa sličnim sadržajem, jer su Izraelci stava da ne postoji nijedan razlog da se meč Hapoela Ber Ševe i Lugan ne odigra u Netanji.

Kako bilo, u ovom trenutku deluje sve sasvim izvesno što se tiče srpskog prvaka... Izabranici Dejana Stankovića put do grupne faze elitnog takmičenja moraće da pronađu preko Haife...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike