Otpisani Srbin dobija novu šansu u Olimpijakosu! Sa Martinsom otišli svi Ranđelovićevi problemi u Pireju!

06.08.2022

05:06

0

Autor: 24sedam

Srpski ofanzivac dobio pohvale za izdanje protiv Slovana

Otpisani Srbin dobija novu šansu u Olimpijakosu! Sa Martinsom otišli svi Ranđelovićevi problemi u Pireju!
profimedia-0712017060 - Copyright Profimedia/Yannis Halas/Focus Images/Sipa USA

Ako se neko obradovao Olimpijakosovom rezultatskom posrnću na startu sezone to je potencijalni srpski reprezentativac Lazar Ranđelović. Brzonogi ofanzivac pre samo nekoliko nedelja bio je skoro pa otpisan u Pireju, međutim odlazak Pedra Martinsa Srbinu je „udahnuo drugi život“ na „Karaiskakisu“.

Već na premijeri novog trenera Karlosa Korberana Ranđelović je dobio priliku da pokaže šta može, a prema izveštajima grčkih medija u budućnosti bi mogao da očekuje još značajniju ulogu.

Posle potopa u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife (0:4), crveno-belima je pretio još jedan bolan poraz na svom stadionu. U prvom duelu trećeg kvalifikacionog kola za mesto u grupama Lige Evrope, Slovan je na „Karaiskakisu“ vodio 1:0, ali je ulazak Ranđelovića pokrenuo Olimpijakos dovoljno da grčki šampion izbegne poraz, a srpski fudbaler dobije brdo pohvala za svoje izdanje.

Mediji u zemlji Helena ističu da je nekadašnji fudbaler niškog Radničkog pokazao da zaslužuje mesto u pirejskom tmu. Dodaju da je svojim ulaskom promenio imidž cele ekipe na sredini terena, te da je brzinom i igrom u situacijama jedan na jedan nagovestio da bi mogao da bude vredno rešenje u ofanzivnom delu tima kod Korberana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike