Zvezda će morati da čeka! Olimpijakos zateže sa Ranđelovićem!

25.05.2022

17:41

0

Autor: 24sedam

Srpski ofanzivac počinje pripreme sa grčkim šampionom

Zvezda će morati da čeka! Olimpijakos zateže sa Ranđelovićem!
20190930ivOlimp17 - Copyright MN Press

Sportski sektor Crvene zvezde fokusiran je na poslednju utakmicu u sezoni, dok čelni ljudi već pripremaju teren za početak letnjeg prelaznog roka. Šampionski tron je odbranjen što znači da crveno-bele na leto čeka novi napad na grupnu fazu Lige šampiona, a već duže vreme se s klubom iz Ljutice Bogdana povezuje Lazar Ranđelović.

Fudbaler Olimpijakosa dugo već figurira kao pojačanje Zvezde. Još dok je nosio dres niškog Radničkog, brzonogi ofanzivac je bio na radaru srpskog šampiona, koji se nada da bi tokom predstojeće pijace konačno mogao da ostvari dugogodišnju želju.

Ipak, trenutno deluje da će u Ljutice Bogdana morati da se naoružaju strpljenjem. Iako je Ranđelović prošlu sezonu proveo na pozajmici u španskom Leganesu, iako u Pireju nije u najužem izboru Pedra Martinsa, grčki mediji pišu da je Srbin obavešten da 14. juna mora da se pojavi na početku priprema tamnošnjeg prvaka.

Grci navode da postoji realna opcija da Lazar tokom pripremnog perioda dobije još jednu priliku da se nametne stručnom štabu Olimpijakosa, koji će ga verovatno povesti u Austriju, gde crveno-bele očekuje nekoliko prijateljskih utakmica posle kojih bi trebalo da bude mnogo toga jasnije što se tiče Ranđelovićevog statusa u Pireju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike